Το «Flowers» της Miley Cyrus ήταν και επίσημα το no1 τραγούδι για το 2023 στην Ελλάδα

 Σύμφωνα με το MediaInspector το «Flowers» ήταν το τραγούδι που αγαπήσαμε περισσότερο στην Ελλάδα την χρονιά που πέρασε.

Το «Flowers» της Miley Cyrus δεν κατέκτησε μόνο τα charts σε όλο τον κόσμο αλλά και στην χώρα μας αφού σύμφωνα με το MediaInspector αποτελεί και επίσημα το no1 τραγούδι για το 2023 στην Ελλάδα, φέρνοντας την Panik Records στην κορυφή του ετήσιου chart για ακόμα μια χρονιά.

Το κομμάτι αυτό της Miley Cyrus ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία του 2023, καθώς κατέκτησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα ραδιόφωνα και της δικής μας χώρας σκαρφαλώνοντας στο #1 του Official Airplay Chart και παραμένοντας στην κορυφή του επίσημου International Airplay Chart για συνολικά 36 εβδομάδες.

Παράλληλα, το «Flowers» κατέκτησε και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς βρέθηκε στη κορυφή του Spotify, του Shazam, του iTunes, του Youtube Trends, αλλά και του International Digital Sales chart της χώρας μας. Μέχρι και σήμερα, το viral αυτό τραγούδι έχει γίνει τριπλά πλατινένιο στην Ελλάδα και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Η Miley Cyrus έκανε το comeback της χρονιάς σαρώνοντας τα charts και τις ψηφιακές πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο με το «Flowers», το οποίο την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας του βρέθηκε στο #1 του Billboard Hot 100, πετυχαίνοντας έτσι την 2η Νο.1 επιτυχία της καριέρας της μετά το «Wrecking Ball», παραμένοντας μάλιστα στην κορυφή για 8 εβδομάδες.

Όσον αφορά το Spotify συγκεκριμένα έσπασε ρεκόρ συγκεντρώνοντας περισσότερα από 96 εκατομμύρια streams την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που έσπασε πάλι μια εβδομάδα μετά, κάνοντας ακόμη 115 εκατομμύρια streams. Επίσης, είναι μόλις το 4ο τραγούδι με τα περισσότερα streams μέσα σε 24 ώρες, έχοντας ξεπεράσει τα 18,4 εκατομμύρια.

Το «Flowers», που είναι ένα από τα τραγούδια του album «Endless Summer Vacation» που κυκλοφορεί από την Panik Records/ Sony Music, κατέκτησε και ακόμα δυο ρεκόρ στο Spotify ως το track που έχει ξεπεράσει πιο γρήγορα από οποιδήποτε άλλο στην ιστορία τα 100 εκατομμύρια streams και το 1 δισεκατομμύριο streams αντίστοιχα.

Επίσης, εκτοξεύθηκε στην κορυφή των charts σε περισσότερες από 37 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας, όπου εκεί αποτελεί και το #1 single της χρονιάς και, τέλος, «καρφώθηκε» στο #1 του Spotify Global 200 chart για 13 εβδομάδες όπου και εκεί αναδείχθηκε «Tραγούδι Tης Xρονιάς».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved