Ποια Miley Cyrus; Ο Liam Hemsworth είναι ερωτευμένος με την Gabriella Brooks

O διάσημος ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα. Μάθε τα πάντα για τη νέα του αγαπημένη.

O Liam Hemsworth έχει αναμφίβολα περάσει πολλά στην προσωπική του ζωή. Μετά το διαζύγιό του με τη Miley Cyrus, ο ηθοποιός είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την Maddison Brown, το οποίο ωστόσο έληξε άδοξα. Εδώ και περίπου 2 χρόνια ο ηθοποιός έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του μοντέλου- ηθοποιού, Gabriella Brooks. Ο Liam την έχει γνωρίσει στους γονείς του και όλα δείχνουν πως η σχέση τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

«Ενώ η οικογένεια του Liam ήταν μια τεράστια υποστήριξη από τον χωρισμό με τη Miley, ήταν η Gabriella που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ζωή μετά τη Miley. Η Gabriella είναι ήσυχη, χαμηλών τόνων», είπε πηγή από το στενό του περιβάλλον του Hemsworth στο Entertainment Tonight. «Της αρέσει να μένει μόνη με τον Liam και δεν ζητά την προσοχή από τους άλλους», συμπλήρωσε η πηγή.

Ποια είναι η Gabriella Brooks

Η Gabriella έχει καταγωγή από την Αυστραλία (όπως και ο Liam) και σπούδασε αρχαία ιστορία και αρχαιολογία στο πανεπιστήμιο του Sydney. Γεννήθηκε στις 18 Μαίου 1996 (είναι 25 ετών) και εργάζεται ως μοντέλο-ηθοποιός. Συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία πρακτορεία μοντέλων και ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 200 χιλιάδες ακόλουθους.

«Θέλει να είναι στην Αυστραλία όπως και εκείνος, και απολαμβάνουν και οι δύο πραγματικά να είναι εκεί και να περνούν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους», δήλωσε για εκείνη πηγή από το περιβάλλον του Hemsworth.

https://www.instagram.com/p/CfBZDu-rfPG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς νιώθει ο Liam Hemsworth για τη δημόσια εξομολόγηση της Miley Cyrus;



Πηγή κεντρικής: liamhemsworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Liam Hemsworth φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό και είναι super hot

Ο Liam Hemsworth έκανε την πιο αστεία έκπληξη στο κορίτσι του

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της Gabriella Brooks.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved