Πώς νιώθει ο Liam Hemsworth για τη δημόσια εξομολόγηση της Miley Cyrus;

Είναι μάλλον αυτό που ήθελες να ακούσεις.

Θυμάσαι που πριν από μερικές ημέρες η Miley Cyrus βγήκε δημόσια και είπε ότι αγαπάει και ότι πάντα θα αγαπάει τον Liam Hemsworth; Κι εμείς βρεθήκαμε σε μία κατάσταση σοκ, από τη μία, αλλά, από την άλλη, δεν είναι και ότι δεν το περιμέναμε. Συνήθως μία τέτοια κατάσταση συμβαίνει ανάμεσά τους όλα αυτά τα χρόνια και, μετά, περιμένουμε να δούμε πότε θα τα ξαναβρούν.

Αν θα γίνει πάλι αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ο Liam, πάντως, είναι μήνες τώρα σε σχέση με την Gabriella Brooks και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Μία πηγή μίλησε στο ET σχετικά με το πώς πήρε ο ηθοποιός τη δημόσια τοποθέτηση της Miley και μάλλον είναι αυτή που ήθελες να ακούσεις.

«Ο Liam Hemsworth δεν είναι αναστατωμένος από την πρόσφατη συνέντευξη που έκανε η Miley που λέει ότι υπήρχε πολλή ένταση στον γάμο τους. Ο Liam ήταν πολύ πληγωμένος όταν χώρισαν αρχικά, αλλά έχει προχωρήσει τώρα και είναι ευτυχισμένος με την Gabriella. Είναι πολύ παραδοσιακός και η Gabriella μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εκείνον και τα πάει καλά με την οικογένειά του. Η σχέση τους είναι πολύ εύκολη και έχουν παρόμοιες ανατροφές και backgrounds»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved