Ο Liam Hemsworth φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό και είναι super hot

To sexiness και η ομορφιά είναι κληρονομικά σε αυτή την οικογένεια.

Όταν διαβάζεις ή ακούς κάπου για το επίθετο Hemsworth ξέρεις σίγουρα πως θα δεις είτε τον Chris, είτε τον Liam σε κάποιο project που θα σε ενθουσιάσει. Βέβαια μπορεί να μην είναι απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο project και απλώς να έχει ανεβάσει κάτι στα social ένας από τους δύο (ή και οι δύο μαζί ακόμη καλύτερα).

Τα αδέρφια Hemsworth είναι πολύ γοητευτικά, και σίγουρα δεν υπάρχει κορίτσι που τους έχει δει και δεν έχει δηλώσει ερωτευμένη μαζί τους. Κι ενώ κατά γενική ομολογία θα προτιμούσαμε τον Chris (τον βλέπεις στους Avengers και κολλάς), στην προκειμένη περίπτωση ο Liam είναι αυτός που μας έκανε να τον ερωτευτούμε.

Team Liam ή team Chris;

Ο 31χρονος ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Miley Cyrus διαφέρει αρκετά από τον αδερφό του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εξίσου όμορφος και γοητευτικός. Κάθε του ανάρτηση στο Instagram συγκεντρώνει πλήθος σχολίων και likes και δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί, και παρά τον οριστικό χωρισμό του από τη Miley οι followers τους έχουν λατρέψει τη νέα του σύντροφο.



Ο Chris από την άλλη είναι ο sexy οικογενειάρχης και μπαμπάς, που κοιτάς τις φωτογραφίες του στο Instagram και αναρωτιέσαι πώς γίνεται να είναι τόσο ωραίος. Δύσκολο το δίλημμα ανάμεσα στους δύο, όμως ο καθένας είναι top για διαφορετικούς λόγους.

Θυμάσαι μήπως τι έκπληξη έκανε ο Liam στο κορίτσι του;

Η φωτογράφιση του Liam

O 31χρονος ηθοποιός, τον οποίο είχαμε καιρό να δούμε στο feed μας συμμετείχε σε μία φωτογράφιση για το περιοδικό Men’s Health Australia και στιγμιότυπα αυτής της δουλειάς είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Liam είναι πιο κούκλος από ποτέ και το υλικό που κυκλοφορεί στα social media το αποδεικνύει. Ο editor του περιοδικού Scott Henderson, δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση και είμαι σίγουρη πως θέλεις να τα δεις. Liam είναι αυτός.

https://www.instagram.com/p/CQlu5RQlAAn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο γοητευτικός και sexy από ποτέ ο Liam

Τα Instagram stories και οι φωτογραφίες του ηθοποιού είδαν το φως της δημοσιότητας στις 25 Ιουνίου 2021, και δείχνουν τον Liam με ένα λευκό μπλουζάκι, να κάνει τις πόζες του και να επιδεικνύει παράλληλα το γυμνασμένο σώμα του.

Δες περισσότερες φωτογραφίες του Liam στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved