Με τη photo που ανέβασε ο Cody Simpson η Miley Cyrus «έλιωσε» και όχι άδικα

Η φωτογραφία που ανέβασε είναι όντως cute!

H Miley Cyrus και ο Cody Simpson έκλεισαν 10 μήνες σχέσης και από ό,τι φαίνεται όλα είναι τόσο καλά, όσο ήταν στην αρχή. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και με τις φωτογραφίες που ανέβασε για την επέτειό τους o Cody, μας αποδεικνύει ότι έχει βρει στην Miley αυτό που έψαχνε. Ο Cody μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με το κορίτσι του στο αυτοκίνητο και αυτό που έγραψε στη λεζάντα θα ευχόσουν να ίσχυε και για τη δική σου σχέση.

Είναι ένα από τα ζευγάρια που λατρεύουμε, άλλωστε, μόνο καλές στιγμές έχουμε από τους δυο τους και ναι, μας επιτρέπουν να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην καθημερινότητά τους και στη σχέση τους. Με διάφορες φωτογραφίες τους και videos στα social media ο κάθε ένας θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.




Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Cody σε συνεντεύξεις του έχει παραδεχθεί ότι είναι τρελά ερωτευμένος με την Miley, με την συνέντευξη του Απριλίου στο «The Sydney Morning Herald» να ξεχωρίζει. Το εντυπωσιακό πάντως δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που ποστάρουν μαζί, αλλά και οι λεζάντες που μαρτυρούν την αγάπη τους. Στην επέτειό τους για τους έξι μήνες σχέσης ο Cody πάλι είχε ανεβάσει φωτογραφία τους και στη λεζάντα έγραψε «Έξι μήνες μαζί σου αξίζουν όσο μια ολόκληρη ζωή, σ' αγαπώ».




Αυτή τη φορά-μάλλον με το πέρας των μηνών- έχουν δεθεί ακόμη περισσότερο και τα πολλά λόγια από ό,τι φαίνεται είναι περιττά. Όχι μόνο την λατρεύει, αλλά μοιράζονται τα πάντα και την θεωρεί-εκτός από τον έρωτα της ζωής του- την καλύτερή του φίλη. Χαρακτηριστικά έγραψε «Ερωτευμένος με την καλύτερή μου φίλη». Αυτό κι αν είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση και οι δυο τους το έχουν καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CDYk9GWBTV2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved