Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Τα καυτά φιλιά τους στο Instagram (photo)

Είναι τρελά ερωτευμένοι και δε το κρύβουν.

Τι πιο όμορφο για ένα ζευγάρι να ενώνουν τις ζωές τους με τους όρκους ενός γάμου για παντοτινή και αληθινή αγάπη; Τελευταία, τα ευχάριστα για ζευγάρια της showbiz είναι πολλά αλλά το ζευγάρι που ξεχωρίζουμε είναι σίγουρα ο Brooklyn Beckham με την αγαπημένη του Nicola Peltz.

Οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν μια ζωή γεμάτη έρωτα και πάθος και γιατί να μη το κάνουν αφού έχουν όλα όσα χρειάζονται για να ζήσουν πλουσιοπάροχα τον έρωτά τους.



Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Brooklyn φαίνεται ότι ξέρει τι θέλει και σίγουρα η Nicola, είναι το πρόσωπο με το οποίο θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Μη νομίζεις όμως ότι όλα αυτά είναι μόνο λόγια, αφού το ζευγάρι μετά την ανακοίνωση του γάμου τους έχει «ταράξει» τον κόσμο των social media με φωτογραφίες τους.

Όχι να το παινευτούμε αλλά είναι τρελά ερωτευμένοι και αυτό βγαίνει σίγουρα προς τα έξω!Το τελευταίο post του Brooklyn μαρτυρά όλα τα παραπάνω και με αυτά τα καυτά φιλιά που δίνει στην αγαπημένη του σύντροφο, σχεδόν ζηλεύουμε τον έρωτά τους. Όσο για την λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε; Στάζουν μέλι!

Δες τις φωτογραφίες και όσα έγραψε ο Brooklyn στο instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved