O Max είναι τρελός! Τόσο κόστισε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Demi Lovato

Αν κοστίζει τόσο το δαχτυλίδι, πόσο θα «πάει» το γαμήλιο ταξίδι τους;

Όχι πως δεν το αξίζει η Demi μας, αλλά το ποσό που έδωσε ο Max για το δαχτυλίδι είναι εξωφρενικό. Ο έρωτας το χρήμα δε το κοιτά και αυτό άλλωστε φαίνεται από την κίνηση του μέλλοντα συζύγου της Demi, παρόλα αυτά, η Demi δε μπορεί να πάρει τα μάτια της από το δαχτυλίδι που της φόρεσε και μόλις μάθεις πόσο κόστισε θα πάθεις ΣΟΚ!

Η pop star πλέει σε πελάγη ευτυχίας και οι λόγοι είναι δύο! Σίγουρα ο πρώτος είναι ότι θα παντρευτεί τον άντρα των ονείρων της και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με έναν άνθρωπο που την λατρεύει.

Ο δεύτερος λόγος είναι σίγουρα αυτό το δαχτυλίδι! Είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων κατάλληλο για την βασίλισσα της pop, Demi. Σε πολλές φωτογραφίες στο instagram η τραγουδίστρια το δείχνει και δε μπορεί ούτε εκείνη να πιστέψει την αξία του.



Είσαι έτοιμη λοιπόν;

Ένας κορυφαίος κοσμηματοπώλης διασημοτήτων μίλησε αποκλειστικά στο HollywoodLife και αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι αξίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Ναι, καλά διάβασες! 1 εκατομμύριο δολάρια, για ένα δαχτυλίδι, με μια πέτρα. Βέβαια είναι μοναδική, αφού πρόκειται για μια πέτρα διαμαντιών, τουλάχιστον 10 καρατίων.

Δύο είναι λοιπόν τα δεδομένα μας. Είτε ο Max είναι τρελός και παλαβός, είτε είναι τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι μας! Κρατάμε το δεύτερο.

Διάβασε στη gallery κάποια facts για τον Max που σίγουρα δε γνώριζες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved