Demi Lovato: Πλήρωσε περισσότερα από 12.000$ για ένα σπίτι που «δεν υπάρχει»

Εσύ πόσα λεφτά θα έδινες για ένα «αόρατο σπίτι»;

Η Demi Lovato δεν τα λογαριάζει τα λεφτά όταν πρόκειται για την ευχαρίστησή της και αυτό έγινε απόλυτα κατανοητό.

Στην πρόσφατη απόδραση της το Σαββατοκύριακο-όπου ανέβασε σειρά φωτογραφιών με τον αγαπημένο της-εν τέλει ενοικίασε διαμέρισμα που μόνο ένα απλό διαμέρισμα δε θυμίζει. Η τραγουδίστρια και ο φίλος της, ο Max Ehrich, έμειναν στο Joshua Tree στο περίφημο «Invisible House».

Όλοι οι τοίχοι της ιδιοκτησίας των 5.500 τετραγωνικών αποτελούνται από γυάλινο καθρέφτη-ένα τσικ τρομακτικό είναι αυτό- επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαμβάνουν την πανέμορφη θέα της ερήμου χωρίς κανείς να βλέπει μέσα στο σπίτι.

Ο τεράστιος χώρος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και εσωτερική πισίνα.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

Το Invisible House απέχει μόλις δύο ώρες νοτιοανατολικά του Los Angeles και... κάθεσαι; Μπορεί να ενοικιαστεί για 1.000 $ την ώρα σύμφωνα με το standard.co.uk

Ο όρος βέβαια είναι η ιδιοκτησία να ενοικιαστεί για τουλάχιστον για 12 ώρες, σύμφωνα με την καταχώρισή στο Peerspace, ανεβάζοντας την τιμή στο ελάχιστο των 12.000 $. Η Demi πάντως έμεινε ένα Σαββατοκύριακο οπότε κάνε τους υπολογισμούς γιατί εμείς παθαίνουμε πολλαπλά εγκεφαλικά.

Λόγω της υπέροχης θέας και του ιδιωτικού σκηνικού, το Invisible House διατίθεται προς ενοικίαση για μαγνητοσκοπήσεις, φωτογραφίσεις, ακόμη και για γάμους κάτι που έχει μια λογική αφού η Demi στις αναρτήσεις της αποκάλυψε ότι η απόδραση τους ήταν για χάρη ενός project.

Δες το «Invisible House» εδώ και φρόντισε να μείνεις... ψύχραιμη.





Στη gallery θα βρεις φωτογραφίες του ζευγαριού από την εξώρμισή τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved