Demi Lovato: Αυτά είναι τα καυτά φιλιά που έκαναν το Instagram να «λιώσει»

Το κορίτσι μας είναι ερωτευμένο και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Demi Lovato είναι -επιτέλους- πιο ερωτευμένη από ποτέ και αυτό άλλωστε δεν μπορεί να μείνει κρυφό.

Η διάσημη τραγουδίστρια ζει την καλύτερη φάση της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Max Ehrich και δεν κολλάνε πουθενά.

Οι δυο τους-αφού ανακοίνωσαν- την σχέση τους, έχουν περάσει σε άλλο level και φυσικά δε λείπουν οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Αν μας ρωτάς πώς μας φαίνεται αυτό; Τους χαιρόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο.

Δεν κρύβονται πια και δε φοβούνται να δείξουν πόσο αγαπημένοι είναι. Να σου θυμίσουμε το περιστατικό με την live μετάδοση που έκανε ο Max και την ξαφνική εμφάνιση της Demi στο πλάνο; Είναι ολοφάνερο ότι πια έχουν ξεπεράσει τον φόβο τους να εκτεθούν στον κόσμο των social media και αυτό φαίνεται καλύτερα στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε η Demi στο προφίλ της.

Διάβασε επίσης: EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

Αγκαλιά με τον αγαπημένο της και ανταλλάσσοντας φιλιά γεμάτα πάθος, κατάφεραν και έκαναν το instagram να «λιώσει». Όσο για την λεζάντα των φωτογραφιών; Η Demi έγραψε:

«Είχα ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στη μαγική έρημο του Joshua Tree με τον αγαπημένο μου Max. Πήγα να δουλέψω ένα project, αλλά ήταν τόσο ωραίο που έφυγα για μερικές μέρες Σε ευχαριστώ που με κάνεις τόσο χαρούμενη. Λατρεύω τις περιπέτειες μαζί σου.»

Δες τις φωτογραφίες στη gallery και θα καταλάβεις

Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved