EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

EveryDay can be a White Day για τους ερωτευμένους ακόμη και… εξ αποστάσεως.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η καθημερινότητά σου άλλαξε πολύ και η αλήθεια είναι πως τα νέα δεδομένα στη ζωή σου, δεν άφησαν ανεπηρέαστη ούτε την ερωτική σου ζωή. Έμεινες σπίτι και δεν είχες καμία απολύτως δυνατότητα να συναντήσεις από κοντά το teen crush σου. Ακόμη και τώρα όμως, που δεν υπάρχουν πια περιορισμοί στην κυκλοφορία και μπορείς να βγαίνεις πιο άνετη εκτός σπιτιού, τα πράγματα σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Γιατί; Διότι μπορεί να βγαίνεις από το σπίτι χωρίς περιορισμούς όμως, συνεχίζεις να περνάς πολύ χρόνο εντός. Διότι μένεις πολύ μακριά από τον έρωτά σου και φυσικά, γιατί είτε συνεχίζεις να μελετάς από το σπίτι είτε επέστρεψες σχολείο, αλλά ο εφηβικός σου έρωτας… προτίμησε τα μαθήματα εντός.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που η απόσταση σε κρατά ακόμη μακριά από τον αγαπημένο σου, δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να ανησυχείς. Διότι EveryDay can be a White Day για τους ερωτευμένους ακόμη και… εξ αποστάσεως.

Για να συμβεί αυτό, αρκεί να γίνεις μέλος του «κινήματος» των #WhiteDays, του πιο fun και girly «κινήματος» που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη στιγμή και θα βάλει τέλος στη… μαυρίλα, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα love stories σου. Με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να κρατήσεις τη σχέση σου «ζωντανή» -αν δεν έχεις τη δυνατότητα να συναντάς συχνά από κοντά το αγόρι σου την περίοδο που διανύουμε- και το πώς θα γίνεις και εσύ μέλος του «κινήματος» των #WhiteDays, θα τα μάθεις παρακάτω!

love1

#1 Κάντε ένα video date για να απολαύσετε ένα virtual snack

Τι και αν δεν μπορείς να συναντήσεις ακόμη από κοντά το crush σου; Τι και αν ζει σε άλλη πόλη, σε μακρινή περιοχή ή δεν πηγαίνει αυτόν τον καιρό στο σχολείο και οι γονείς σας είναι αρκετά αυστηροί σε ό,τι αφορά στις εκτός σπιτιού μετακινήσεις σας; Μπορείτε να δίνετε ραντεβού στις οθόνες σας για να οργανώνετε ρομαντικά, βραδινά ή απογευματινά video dates και να απολαμβάνετε virtual snacks. Μπορείτε ακόμη και να οργανώνετε τα δικά σας digital dinners. Τι και αν ο καθένας θα βρίσκεται στο δωμάτιό του; Μέσα από τις οθόνες σας, θα μπορέσετε να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσετε μαζί νέες, όμορφες αναμνήσεις.

love2

#2 Απολαύστε μαζί εικονικά ταξίδια

Ακόμη και αν φέτος δεν καταφέρετε να κάνετε διακοπές ούτε στα χωριά σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην πόλη ή πως δεν θα ταξιδέψετε παρέα. EveryDay μπορεί να είναι μια White Day και μια «έξυπνη» ιδέα για να κρατήσετε τη σχέση σας «ζωντανή» τώρα που δεν μπορεί να συναντιέστε από κοντά συχνά, είναι να φροντίσετε να απολαμβάνετε παρέα εικονικά ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς: Από τη Νορβηγία στην Ελβετία και από το Κολοράντο στη Χαβάη και τον Αμαζόνιο. Ένα googlάρισμα αρκεί για να ανακαλύψετε τον δικό σας virtual προορισμό και να ταξιδέψετε σε αυτόν δωρεάν.

love3

#3 Οργανώστε ένα καλοκαιρινό total white party

Τι και αν δεν μπορείς να συναντήσεις το αγόρι σου για να χορέψετε μαζί σε ένα καλοκαιρινό beach party; Σε ό,τι αφορά στη διασκέδαση, εν έτει 2020 δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οργανώστε, λοιπόν, το δικό σας καλοκαιρινό white party, προσκαλέστε σε αυτό τους φίλους σας, αν το επιθυμείτε, ντυθείτε στα λευκά και ετοιμάστε μια εκρηκτική playlist για να χορέψετε με την καρδιά σας από τα δωμάτιά σας. Μετά το virtual dinner ένα virtual party είναι ό,τι πρέπει να για δώσετε μία πιο αισιόδοξη «νότα» στην ημέρα σας.

Extra tip: Αν έχετε δώσει ραντεβού για το total white party σας και εσύ, δεις στο ημερολόγιο περιόδου πως εκείνη την ημέρα θα έχεις περίοδο, δεν χρειάζεται να το αναβάλεις. Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive χάρη στο μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι, αλλά και στη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, σε προστατεύουν αποτελεσματικά από ερεθισμούς, χαρίζοντάς σου μία αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας. Επιπλέον, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο, σε προστατεύουν μοναδικά από διαρροές. Έτσι, σου προσφέρουν την ενισχυμένη προστασία που χρειάζεσαι για να φορέσεις με άνεση και αυτοπεποίθηση το ολόλευκο σύνολό σου!

love4

#4 Χαρείτε μαζί και από απόσταση έναν επικό series marathon

Ακόμη και αν δεν είσαι fan της τηλεόρασης, σίγουρα υπάρχουν κάποιες σειρές που βρίσκονται ήδη στη must watch λίστα σου. Μια εξαιρετική ιδέα, λοιπόν, για να μετατρέψεις την κάθε ημέρα σε μια White Day -παρά το γεγονός ότι βρίσκεσαι μακριά από τον αγαπημένο σου ή δεν μπορείς να τον συναντάς συχνά- είναι να οργανώσετε μαζί έναν μαραθώνιο σειρών. Καθίστε αναπαυτικά, ετοιμάστε ποπ κορν και δείτε μια σειρά την ίδια ώρα, κάνοντας μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα για να σχολιάζετε τις εξελίξεις μέσω Facebook, Skype ή Viber. Θα έρθετε κοντά ακόμη και αν βρίσκεστε μακριά.

love5

#5 Πείτε «ναι» στα ρομαντικά online delivery

Τολμηρή αλλά άκρως πρωτότυπη ιδέα που θα ενθουσιάσει τον καλό σου. Τι θα έλεγες αν του έκανες έκπληξη στέλνοντάς του στο σπίτι ένα δωράκι ή ακόμη καλύτερα, το αγαπημένο του street food; Το «άγγιγμα» της οθόνης του smartphone σου ή ένα «κλικ» στο pc σου αρκεί για να κάνεις online και να αποστείλεις την παραγγελία σου. Ακόμη και αν ο φίλος σου μένει σε άλλη πόλη, μπορείς να βρεις καταστήματα στην περιοχή του και να φτάσει το δωράκι στα χέρια του σε λίγα μόλις λεπτά. Κάπως έτσι και χωρίς καθόλου κόπο, η ημέρα σας θα μετατραπεί αυτόματα σε μια White Day!

love6

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις για να κρατήσεις τη σχέση σου «ζωντανή» στην περίπτωση που αυτή την περίοδο δεν μπορείς να συναντήσεις το αγόρι σου, να θυμάσαι πως κάθε προσπάθεια αξίζει. Μην φοβηθείς και μην διστάσεις να κάνεις μια περισσότερο ρομαντική κίνηση και να του δείξεις πώς αισθάνεσαι. Βρες την αυτοπεποίθηση να εκφράσεις όσα νιώθεις. Διότι τα συναισθήματα -και δη τα θετικά, όπως ο έρωτας και η αγάπη- πρέπει να τα μοιράζεσαι και όχι να τα κρύβεις!

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετές επιλογές για να απολαύσεις το δικό σου EveryDay love story αυτό το καλοκαίρι, ακόμη και αν ο καλός σου βρίσκεται μακριά. Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, stay tuned διότι έρχονται και άλλα EveryDay άρθρα που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved