Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

Ποιες συνήθειες πρέπει να κρατήσεις τώρα που βγαίνεις έξω

Ποιος να το περίμενε φίλη μου, πως οι μέρες που μέναμε σπίτι, μακριά από το σχολείο, τις παρέες, το φροντιστήριο, θα ήταν από τις πιο δημιουργικές που έχουμε ζήσει; Ήταν λες και ο χρόνος πάτησε για λίγο pause και εμείς είχαμε επιτέλους την ευκαιρία να επικεντρωθούμε περισσότερο σε όλα εκείνα που αγαπάμε και δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε καθημερινά!

Ναι, αναφέρομαι στα workouts που μας βοηθούν να δυναμώνουμε σώμα και πνεύμα, στην προσωπική μας περιποίηση που παραμελούσαμε όταν τρέχαμε από τη μία εξωσχολική δραστηριότητα στην άλλη και στον επαναπροσδιορισμό των προσωπικών μας στόχων, που μας κάνουν να γινόμαστε καλύτερες EveryDay!

Αυτή η προσωρινή «ανάσα» μας έδωσε τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τις παλιές μας συνήθειες και να αποκτήσουμε νέες, τις οποίες ακόμη και τώρα που έχουμε επιστρέψει στη γνώριμη ρουτίνα μας και στη ζωή εκτός σπιτιού, δεν σκοπεύουμε να εγκαταλείψουμε. Και πολύ καλά θα κάνουμε, αφού χάρη σε αυτές, σύντομα θα οδηγηθούμε στην πιο real Teen Queen εκδοχή του εαυτού μας!

Κανένα «εμπόδιο» στις προπονήσεις σου

Θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που ο... απρόβλεπτος κύκλος της περιόδου σου, έγινε η αιτία να μην πας στην απογευματινή σου προπόνηση; Πλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και την αίσθηση προστασίας που σου παρέχουν οι σερβιέτες EveryDay, θα παραμένεις fit και δυνατή. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ειδικότερα τις ημέρες που έχουμε περίοδο, η φυσική άσκηση είναι ένας τρόπος να καταπολεμήσουμε τις ενοχλήσεις και να δώσουμε ένα ευεργετικό boost στον οργανισμό μας! Ακριβώς γι’ αυτό, καλό θα ήταν να μην βιαστείς να διαγράψεις τα apps που σε βοηθήσαν να παραμείνεις συνεπής εν μέσω lockdown σε μία προπόνηση... επαγγελματικών προδιαγραφών, στο σαλόνι του σπιτιού σου. Έχοντας τον έμπειρο instructor στην οθόνη σου, να σου δίνει όλες τις απαραίτητες κατευθύνεις, θα είσαι σίγουρη πως θα κάνεις τις ασκήσεις σου σωστά. Επιπλέον, μην διστάσεις να φορέσεις και το λευκό αθλητικό outfit που διαθέτεις για τα workouts σου, αφού οι καινοτομίες των EveryDay, σου εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία από διαρροές, χωρίς τον κίνδυνο κάποιου ερεθισμού στην ευαίσθητη περιοχή. Πώς;

Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton διαθέτουν ένα πρωτοποριακό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι! Έτσι, χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία και την αγνότητα της φύσης, το δέρμα σου έρχεται σε επαφή με ένα κάλυμμα, μοναδικά φιλικό, που σε προστατεύει από ερεθισμούς!

Επιπλέον, όλες οι σερβιέτες EveryDay διαθέτουν την πρωτοποριακή τεχνολογία Center Plus, δηλαδή διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.

Με λίγα λόγια… εάν μέχρι τώρα η δικαιολογία σου για να κάνεις «κοπάνα» από το EveryDay workout σου, ήταν ο φόβος για διαρροές… καλύτερα βρες άλλη δικαιολογία!

hab2

Για μία επιδερμίδα που «ακτινοβολεί» υγεία

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κέρδισες πολλά από την παραμονή στο σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο που είχες στη διάθεσή σου και αυτό πλέον... βγαίνει προς τα έξω -αρκεί κάποιος να παρατηρήσει τη λάμψη στο πρόσωπό σου! Στο πρόσωπό σου φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια πόσο επιμελής ήσουν το προηγούμενο διάστημα με την επιδερμίδα σου, πόση εξάσκηση έκανες στην αυτοσυγκράτηση -και δεν.. έσπασες κανένα από τα σπυράκια που εμφανίστηκαν στο πρόσωπό σου- και πόσο επένδυσες στις homemade «ιεροτελεστίες» ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα από αγνά υλικά. Ναι, μπορεί τώρα να μην έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, όμως ξέρεις από πρώτο χέρι όλα τα beauty μυστικά, για να φέρεις στην επιφάνεια τη λάμψη που κρύβεις μέσα σου. Μην σταματήσεις, λοιπόν, να σε φροντίζεις και να σου προσφέρεις μόνο τα καλύτερα, επιλέγοντας με προσοχή και υπευθυνότητα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, ώστε να είναι φιλικά προς το δέρμα και φτιαγμένα από αγνά υλικά. Αυτό φυσικά ισχύει και για τα προϊόντα ατομικής υγιεινής που επιλέγεις! Για παράδειγμα, οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton και οι σερβιέτες EveryDay Hyperdry, διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, το οποίο σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο plus για να τις επιλέξεις.

hab3

Ανανεώνουμε τη λίστα των στόχων μας

Το διάστημα που παρήλθε, χρειάστηκε να περάσεις αρκετό χρόνο στο δωμάτιό σου με τα ακουστικά στη διαπασών και τη φωνή της Billie Eilish να σου κρατάει παρέα, κοιτώντας το ταβάνι, κλείνοντας υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και κάνοντας όνειρα, σχέδια, σκέψεις για εσένα, το μέλλον, τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου. Κάπως έτσι, καταφέρες να βγεις ακόμη πιο ώριμη, δυνατή και γεμάτη διάθεση να κατακτήσεις τον κόσμο ή έστω, τις δικές σου μικρές «κορυφές». Όλη αυτή η εσωτερική «εργασία» που γινόταν EveryDay, είναι που σε βοήθησε να δεις ποια πραγματικά είσαι, να αναγνωρίσεις τις δεξιότητες και τις αδυναμίες σου, ώστε να προετοιμαστείς για τα καλύτερα που έρχονται. Τώρα, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συγκεντρώσεις μία λίστα με όλα εκείνα που προσδοκείς -από τα πιο απλά όπως μία μονοήμερη εκδρομή με τις φίλες σου ή τα πιο μεγάλα, όπως ένα πτυχίο σε μία ξένη γλώσσα- και να περάσεις βήμα βήμα, από τη θεωρία στην πράξη.

hab4

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω -και είμαι βέβαιη πως θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο μέλλον- είναι να παραμένεις EveryDay όσο πιο real μπορείς! Είναι η μόνη επιλογή που αργά ή γρήγορα θα φέρει τα βήματά σου εκεί που εσύ επιθυμείς, είναι ο μόνος τρόπος για να κατακτήσεις όλα εκείνα που κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή. Μέχρι τότε, συνέχισε να παραμένεις συνεπής στις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου και σε όλα εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμη πιο όμορφα, είτε αυτό είναι ένα workout είτε μία «σπιτική» μάσκα προσώπου ή ένα απόγευμα daydreaming για τη γυναίκα που θέλεις να γίνεις!

Σε κάθε περίπτωση, stay tuned γιατί ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDay Teen άρθρα, με όλα εκείνα που απασχολούν μία αυθεντική EveryDay Teen Queen, όπως εσύ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved