Φοιτητικό σπίτι: 3 tips για να καθαρίζεις το δωμάτιό σου σε χρόνο Dt

Όλα τα μυστικά για να δείχνει ο χώρος σου καθαρός χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Καθημερινά γυρνάς κατάκοπη από τη σχολή (ή τη δουλειά) και διαπιστώνεις πως πρέπει να ασχοληθείς asap με το συμμάζεμα του σπιτιού αν δεν θες να δεις κουτιά από πίτσες να κάνουν παρέλαση στο σαλόνι.

Αν κάνεις το λάθος να αφήσεις ως έχει την ακαταστασία μέχρι το ΣΚ, το πιο πιθανό είναι να συσσωρευτούν περισσότερα σκουπίδια με αποτέλεσμα να κάνεις διπλό κόπο. Ας είμαστε ειλικρινείς! Ταυτιζόμαστε.

Το καθαρό και συμμαζεμένο σπίτι δε θέλει κόπο αλλά τρόπο και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις όλα τα χρήσιμα tips.

3 tips για να καθαρίζεις το δωμάτιό σου εύκολα και γρήγορα

1) Συνδύασε τις εργασίες καθαρισμού με καθημερινές δραστηριότητες

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι πολύ πιο εύκολο να εκτελεστεί επιτυχώς αν τη συνδυάσεις με μια άλλη καθημερινή δραστηριότητα, όπως το πλύσιμο του προσώπου σου ή το ντους.

Για παράδειγμα δοκίμασε το βράδυ όταν τελειώσεις τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου να χρησιμοποιήσεις μια υγρή πετσέτα (ή ένα πανάκι) για να σκουπίσεις τον νεροχύτη και τον πάγκο του μπάνιου. Μια άλλη έξυπνη λύση είναι να έχεις κοντά στο ντους ένα σπρέι καθαρισμού για να τρίψεις τυχόν βρωμιές όσο κάνεις μπάνιο.

H wellness ρουτίνα της Dua Lipa θα κάνει λίγο πιο zen τη ζωή σου

2) Ξεκίνα με τα πιο ακατάστατα δωμάτια

Όλες γνωρίζουμε πως όταν ξεκινάς να τακτοποιείς το πιο «δύσκολο» δωμάτιο, τα υπόλοιπα θα σου φανούν παιχνιδάκι. Προσπάθησε να καθαρίσεις καλά τα πιο ακατάστατα σημεία και συνέχισε αργότερα με τον υπόλοιπο χώρο.

3) Επένδυσε στις σωστές συσκευές

Η γενική του σπιτιού απαιτεί μερικά εργαλεία όπως κουβά, σφουγγαρίστρα, σκούπα (ιδανικά ηλεκτρική), σακούλες απορριμμάτων και ένα μεγάλο κάδο. Επένδυσε σε χρήσιμα items όπως σκουπάκι, γάντια και ό,τι άλλο κρίνεις πως θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved