H wellness ρουτίνα της Dua Lipa θα κάνει λίγο πιο zen τη ζωή σου

Σου αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την workout routine της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2017, η ζωή παγκοσμίου φήμης σταρ έχει αλλάξει ριζικά. Καθώς η φήμη της έχει εκτοξευθεί, η καθημερινότητά της γίνεται όλο και πιο έντονη και ταραχώδης.

Εν μέσω 82 συναυλιών στην περσινή παγκόσμια περιοδεία της, η Dua Lipa ολοκλήρωσε επίσης και το podcast με τίτλο «Dua Lipa: At Your Service» που συνδέεται με το lifestyle της. «Εμαι τόσο πολυάσχολη, που προσπαθώ πάντα να βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου και να κάνω κάτι για εμένα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Viva Magazine» το 2018. Αν θες και εσύ να μάθεις όλες τις συνήθειες της αγαπημένη σου σταρ, λαμβάνοντας έμπνευση από την καθημερινή της ρουτίνα, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές. Είσαι έτοιμη; Ας ξεκινήσουμε!

Ποια είναι η healthy routine της Dua Lipa;

Σύντομες αλλά αποτελεσματικές προπονήσεις

Ανάμεσα σε εκπομπές, συνεντεύξεις, εξελίξεις στην προσωπική της ζωή (αναφερόμαστε στον πρόσφατο αρραβώνα της) η τραγουδίστρια έχει αναμφίβολα ένα πολύ γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα. Παρόλα αυτά, προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο μέσα στην ημέρα της, για να ασκηθεί έστω και για λίγα λεπτά. «Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ», είπε η Lipa στο Viva. «Μου αρέσει να κάνω κάτι που είναι πολύ γρήγορο και έντονο, όπως μια συνεδρία HIIT 15 λεπτών πριν ξεκινήσω την ημέρα μου».

To yogurt toast είναι το viral γλυκό του TikTok που θα φτιάξεις εύκολα στο σπίτι

Δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης

Όπως έχει αναφέρει και η ίδια δεν θέλει να μονοτονεί, για αυτό και δοκιμάζει πολλά διαφορετικά είδη εκγύμνασης, μεταξύ άλλων yoga, πάλη, spinning, pilates, αλλά και πρωτότυπες ασκήσεις όταν πηγαίνει στο γυμναστήριο. Ωστόσο όπως φαίνεται οι προπονήσεις πυγμαχίας είναι οι αγαπημένες της με διαφορά. «Από τότε που ξεκίνησα την πυγμαχία έχω δει μεγάλη διαφορά στο σώμα μου. Είμαι στα καλύτερα μου!» επισημαίνει η ίδια. Υπάρχει μήπως κάποια άσκηση, που είναι η λιγότερο αγαπημένη της; Αδιαμφισβήτητα η σανίδα! Και κάπου εδώ μπορούμε να ταυτιστούμε...

https://www.instagram.com/p/CbVk090sbnn

Ποιο είναι το καθημερινό της διατροφικό πρόγραμμα;

Εκτός από τραγουδίστρια, χορεύτρια και ακτιβίστρια η Dua Lipa λατρεύει και τo φαγητό. F σαφώς, προσπαθεί να παραμένει όσο πιο υγιής γίνεται, με την διατροφική ισορροπία για εκείνη να είναι το παν. Εσύ ποιο λες, πως είναι το αγαπημένο της φαγητό; Ετοιμάσου να πάθεις σοκ...η σπανακόπιτα! Όσον αφορά το σνακ που προτιμάει συνήθως μετά από την προπόνηση της, αυτό είναι μια μπανάνα με φυστικοβούτυρο ή κάσιους.

Ακολούθησε και εσύ το παράδειγμα της Dua Lipa. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς καθημερινά, πάρα τις ατελείωτες υποχρεώσεις και το γεμάτο σου πρόγραμμα. Γυμνάσου, προσπάθησε να τρέφεσαι όσο πιο σωστά γίνεται, ενυδατώσου, πέρασε στιγμές ηρεμίας με τους ανθρώπους που αγαπάς και βελτίωσε τις καθημερινές σου συνήθειες. Σε προκαλούμε και σε προσκαλούμε, να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας. Ας κάνουμε μαζί μια νέα αρχή!

Πηγή κεντρικής: dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved