Το τρυφερό post της Demi Lovato για τον σύντροφό της

Η τραγουδίστρια είναι καλύτερα από ποτέ στην προσωπική της ζωή.

Η Demi Lovato είναι φουλ ερωτευμένη και αυτό δεν κρύβεται! Η 28χρονη τραγουδίστρια ζει εδώ και καιρό στιγμές ευτυχίας δίπλα στον γοητευτικό Max Ehrich.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους φανς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάπως έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Demi μάλλον δημοσίευσε την πιο ρομαντική φωτογραφία τους μέχρι σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CCNRt2OhdwR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Oh man, αυτή μάλλον είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία μέχρι στιγμής», έγραψε η Demi στις 4 Ιουλίου κάτω από την εικόνα του ζευγαριού που μοιράζεται ένα νυχτερινό φιλί στην παραλία. «Σε ευχαριστώ που με κάνεις όσο πιο ευτυχισμένη γίνεται, σε αγαπώ τόσο πολύ», συμπλήρωσε και μας έκανε να πιστέψουμε πως έχει βρει τον απόλυτο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CB1agbfB1qu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CCAS8JXFJKs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φανς γέμισαν με likes και θετικά σχόλια τη φωτογραφία αφού οι περισσότεροι επισήμαναν πόσο ευτυχισμένη δείχνει επιτέλους η Demi δίπλα στον Max. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες του ζευγαριού σε τρυφερές στιγμές αφού το αγόρι της τραγουδίστριας δημοσιεύει συχνά κοινές λήψεις τους δείχνοντάς μας πόσο ταιριαστοί είναι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved