Η Demi Lovato παντρεύεται τον Max Ehrich και τα post τους είναι όλο μέλια

Πάει και η Demi, το φόρεσε το δαχτυλίδι!

Η Demi Lovato ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και ναι, έχουμε χαρές!

Ο έρωτάς της για τον Max Ehrich φαίνεται ότι θα είναι παντοτινός και οι δυο τους πήραν την μεγαλύτερη απόφαση για τη ζωή τους αλλά και για τη σχέση τους. Ενώ στην αρχή της σχέσης τους ήταν διστακτικοί για το πώς θα το ανακοινώσουν στον κόσμο των social media, τώρα δε φοβούνται να ανεβάσουν τις ομορφότερες στιγμές τους στο instagram.



Κάπως έτσι έγινε και με την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης και φυσικά αναφερόμαστε στα post, τόσο της Demi, όσο και του Max, με την χαρμόσυνη ανακοίνωση του γάμου τους.

Η Demi είπε το ναι στον Max όταν ζήτησε το χέρι της και της πέρασε το μονόπετρο ως ένδειξη παντοτινής αγάπης και αφοσίωσης, δεν είναι όμως μόνο αυτό το συγκινητικό αλλά όσα έγραψε στο post του ο Max για εκείνη.
Με σειρά φωτογραφιών ο αγαπημένος της τραγουδίστριας έκανε την ερωτική του εξομολόγηση και είπε πραγματικά τα πιο όμορφα λόγια για την μέλλουσα σύζυγό του.

«Είσαι κάθε ερωτικό τραγούδι, κάθε ταινία, κάθε στίχος, κάθε ποίημα, όλα εκείνα που θα μπορούσα να ονειρευτώ σε μια σύντροφο για μια ζωή. Τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν την απεριόριστη αγάπη μου για 'σένα. Δε μπορώ να ζήσω ούτε ένα λεπτό στο κόσμο χωρίς το θαύμα του να σε έχω γυναίκα μου. Για πάντα μωρό μου.»

https://www.instagram.com/p/CC-S49cFFt7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα λόγια του είναι συγκινητικά και όντως δείχνει τρελά ερωτευμένος. Το ίδιο όμως ισχύει και για την Demi, όπου έκανε το δικό της post με τη δική της αφιέρωση.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες τους και όσα έγραψε η Demi.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved