Brooklyn Beckham: Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη για τη μέλλουσα σύζυγο του

Εδώ μιλάμε για τρελά ποσά και εσύ δεν έχεις ιδέα.

O κόσμος των social media είναι ενθουσιασμένος. Όχι ότι είναι και λίγο να μαθαίνεις για τον πιο... κλασάτο γάμο της showbiz. Ναι, σωστά διάβασες. Έρχεται γάμος και μάλιστα διπλός.

Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz.

Ο Brooklyn πάει την σχέση του ένα βήμα παραπέρα με την κούκλα ηθοποιό Nicola Peltz. Ο 21ος χρόνων γιος του David και της Victoria Beckham «μεγάλωσε» και θα φορέσει το δαχτυλίδι του γάμου σύντομα. Τι κι αν η Nicola είναι κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της;

Ο έρωτας χρόνια δεν τα κοιτά. Τώρα όσο για τη... τσέπη; Ο έρωτας ούτε τη τσέπη την κοιτά, παρόλα αυτά ο γάμος τους σίγουρα θα φαντάζει παραμυθένιος και φαντασμαγορικός. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του The Sun, ο πατέρας της Nicola σκοπεύει να ξοδέψει 4 εκατομμύρια για να έχει η κόρη του τον γάμο των ονείρων της.

Νόμιζες ότι εδώ το «κεφάλαιο» ήταν η οικογένεια Beckham; Μάλλον δεν έχεις ιδέα για το ποια παντρεύεται ο Brooklyn.

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Nicola Peltz είναι ηθοποιός και μια κούκλα, ωστόσο, ο πατέρας της, Nelson Peltz αλλά και μελλοντικός πεθερός του Brooklyn, δεν έχει ανάγκη από χρήματα.

Για την ακρίβεια είναι περίπου τέσσερις φορές πλουσιότερος από τους γονείς Beckham. Είναι στην πραγματικότητα , δισεκατομμυριούχος και φαίνεται ότι θα πληρώσει για το γάμο μαζί με τους γονείς του Brooklyn που θέλουν επίσης να συνεισφέρουν.

Σύμφωνα με το celebritynetworth πάντως, ο Nelson Peltz είναι ένας «ταπεινός» επιχειρηματίας, με καθαρή αξία οικονομικής ευχέρειας 1,79 δισεκατομμύρια δολάρια. Και μιας και μιλάμε για τόσα πολλά χρήματα, να ξέρεις ότι ο καλός πεθερός του Brooklyn, υποψιασμένος ή μη, δίνει στον μέλλοντα σύζυγο της κόρης του να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Έτσι για παν ενδεχόμενο.

Ναι, καλά διάβασες. Και όσο για το μυστήριο;

Οι γάμοι-μιας και θα έχουμε εις διπλούν το γλέντι-λέγεται ότι θα πραγματοποιηθούν τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στη Φλόριντα.

Παρεμπιπτόντως, να ζήσουν τα παιδιά, τις επενδύσεις τους, εχμ... τον έρωτά τους δηλαδή.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved