Ο Justin Bieber απαντά με τεράστια μήνυση στις βαριές κατηγορίες κακοποίησης

Δε γινόταν να πράξει διαφορετικά.

Τις τελευταίες μέρες, τον γύρο του Internet κάνουν οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του Justin Bieber από δύο χρήστες του Twitter. Ο ίδιος λόγω της σοβαρότητας των ισχυρισμών αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια για να τις διαψεύσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας, μάλιστα, ότι τη μέρα του φερόμενου ως περιστατικού εκείνος ήταν με την πρώην του, Selena Gomez.

Τώρα, όμως, κι επειδή μιλάμε για τη φήμη του τραγουδιστή, ο ίδιος αποφάσισε να μην αφήσει έτσι τα πράγματα. Έτσι, την Πέμπτη (25 Ιουνίου) κατέθεσε μήνυση εναντίον των γυναικών ζητώντας 20 εκατομμύρια για αποζημίωση.




Οι γυναίκες «σχεδίασαν με δόλιο τρόπο να τραβήξουν προσοχή και φήμη δημοσιεύοντας ανεκδιήγητες, ολοφάνερα ψευδείς, κατασκευασμένες, δυσφημιστικές κατηγορίες ότι ο Justin Bieber ενεπλάκη σε σεξουαλική κακοποίηση»

«Είναι αρκετά σαφές ότι αυτοί οι δυο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το κλίμα του φόβου που υπάρχει διάχυτο στη βιομηχανία της διασκέδασης»

Αν λάβεις υπόψιν ότι λίγο μετά κυκλοφόρησαν και τα νέα περί σεξουαλικής κακοποίησης για τους πρωταγωνιστές του Riverdale, ταιριάζει στο προφίλ τους ότι προσπαθούν να κατηγορήσουν διάφορους celebrities πιθανώς προς κάποιο δικό τους όφελος.

Αναμένουμε για τα νεότερα της όλης ιστορίας στη συνέχεια.


Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved