Κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και για τους πρωταγωνιστές του Riverdale

Αυτό που συμβαίνει έχει αναστατώσει τη showbiz.

Πριν προλάβουν να βγουν τα νέα περί σεξουαλικής κακοποίησης δύο γυναικών από τον Justin Bieber, με τον τραγουδιστή να βγαίνει δημόσια και να τα διαψεύδει ισχυριζόμενος ότι μάλιστα έχει για άλλοθί του το πρώην κορίτσι του, Selena Gomez, κάποια άλλα ονόματα βρίσκονται υπόλογα για αντίστοιχες κατηγορίες που συνέβησαν επίσης μέσω Twitter την 21η Ιουνίου.

Μιλάμε για τον Cole Sprouse, τον KJ Apa, τη Vanessa Morgan και τη Lili Reinhart. Οι διάσημοι πρωταγωνιστές του Riverdale βρέθηκαν στα πυρά δύο γυναικών του διάσημου κοινωνικού δικτύου και αναγκάστηκαν να κάνουν ό,τι και ο Bieber, να απαντήσουν δημόσια λόγω της σοβαρότητας των ισχυρισμών.

Διάβασε επίσης: White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις


Cole
Sprouse:

«Νωρίτερα σήμερα, εγώ και άλλα τρία μέλη του cast κατηγορηθήκαμε λανθασμένα για σεξουαλική επίθεση από ανώνυμους λογαριασμούς στο Twitter. Παίρνω αυτούς τους ισχυρισμούς πολύ σοβαρά και πρόκειται να δουλέψω με τις κατάλληλες ομάδες για να βρεθώ στη ρίζα του»

«Οι ψευδείς ισχυρισμοί κάνουν απίστευτη ζημιά στα θύματα πραγματικής κακοποίησης. Επιπλέον, ποτέ δε θα ήθελα να κάνω κάποιον να μη μιλήσει. Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να δουν οι ίδιοι τους ισχυρισμούς, αφού τα γεγονότα είναι ψευδή με βάση στοιχεία»




Lili Reinhart
:

«Πάντα έπαιρνα σοβαρά τους ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση. Αλλά αποδείχθηκε ότι αυτός ο λογαριασμός δημιουργήθηκε ειδικά για να δημιουργεί ψεύτικες ιστορίες για εμένα και το cast μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο διεστραμμένο από το να λες ψέματα για σεξουαλική κακοποίηση. Ακυρώνει τους άντρες και τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί»

Διάβασε επίσης: Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved