Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

Τι πρέπει να έχεις στο backpack όπου κι αν πας

Η στιγμή της μεγάλης εξόδου έφτασε νωρίτερα από ό, τι περιμέναμε και οι περισσότερες από εμάς, έχουμε αρχίσει ήδη τις εξορμήσεις στην πόλη, παρέα με την οικογένεια ή τις κολλητές μας. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχουμε επιστρέψει κατά κάποιον τρόπο στην περισσότερο γνώριμη καθημερινότητά μας, δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυόμαστε. Όλο το προηγούμενο διάστημα προφυλάξαμε με κάθε τρόπο τον εαυτό μας και καταφέραμε να παραμείνουμε ασφαλείς και αυτό είναι που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους γύρω μας.

Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να είμαστε «ετοιμοπόλεμες» για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας πάντα στο backpack που κουβαλάμε, όλα τα αναγκαία items που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε με ξεγνοιασιά και ασφάλεια τις βόλτες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα items αυτά, παρακάτω υπάρχει μία λίστα με τις βασικές προσθήκες που κάθε real Teen Queen, οφείλει να έχει EveryDay μαζί της!

Η «πανοπλία» που μας βγάζει αλώβητες

Αν το καλοσκεφτείς, το διάστημα που πέρασε δώσαμε μία «μάχη» και μείναμε σπίτι για το καλό όλων μας. Τώρα που καλούμαστε να διεκδικήσουμε τη ρουτίνα που μας έλειψε, είναι σημαντικό να μην το κάνουμε χωρίς να φορέσουμε την «πανοπλία» μας. Ακριβώς για αυτό, φροντίζουμε να υπάρχουν πάντα στις τσάντες μας, τα απόλυτα αξεσουάρ της φετινής σεζόν: Οι μάσκες, υφασμάτινες ή μίας χρήσης, ό, τι σε βολεύει, και τουλάχιστον δύο ζευγάρια γάντια μιας χρήσης, για να κάνουμε πιο ξέγνοιαστα τα ψώνια μας.

eks2

Τα υγρά μαντηλάκια για τα χέρια για να τη βγάλουμε... καθαρή

Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω, όλο και κάτι θα ακουμπήσουμε. Θέλουμε, λοιπόν, να είμαστε σίγουρες πως τα χέρια μας θα είναι πάντα καθαρά. Για αυτό, είναι απαραίτητο να έχουμε πάντα μία συσκευασία από τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντίλια Wet Hankies Antibacterial στις τσάντες μας, τα οποία, χάρη στο οινόπνευμα που περιέχουν και τον επιπλέον αντιβακτηριδιακό παράγοντα, μας προστατεύουν μοναδικά από ιούς και μικρόβια, φροντίζοντας παράλληλα και τα χέρια μας. Α! Και να μην ξεχάσω ότι έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας ή λεμονιού. Εκτός από τα χέρια σου, με τα μαντηλάκια Wet Hankies Antibacterial, μπορείς επίσης να απολυμάνεις επιφάνειες ή αντικείμενα που χρησιμοποιείς συχνά, όπως το κινητό σου, το στυλό ή το tablet σου. Θα έχεις καταλάβει ήδη, μετά από τόσους μήνες καραντίνας, ότι σε επιφάνειες όπως οι παραπάνω, μπορεί να συγκεντρωθούν πολλά μικρόβια, τα οποία όσο και αν δεν φαίνονται με «γυμνό» μάτι, είναι εκεί! Δεν είναι κρίμα να ρισκάρουμε κάτι τόσο πολύτιμο όπως η υγεία, ενώ μπορούμε να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας, μία εύχρηστη συσκευασία με μαντηλάκια καθαρισμού, με ισχυρή αντιβακτηριδιακή σύνθεση και οινόπνευμα, η οποία είναι «σκληρή» με τα μικρόβια αλλά απόλυτα φιλική με το δέρμα μας;

ekso3

Η girl power προσθήκη για εμάς και τις φίλες μας

Καλό θα ήταν, όσο προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη έξοδο με τις κολλητές μας, φτιάχνοντας μαλλιά, νύχια και διαλέγοντας ρούχα, να μεριμνούμε, ώστε τίποτα να μην μετατρέψει αυτή την αισιόδοξη White Day, σε μία ημέρα που αργότερα θα θέλουμε να διαγράψουμε από το μυαλό μας. Η περίοδος είναι ένας από τους παράγοντες αυτούς. Αρκεί να αναλογιστούμε πόσες προπονήσεις έχουμε χάσει στο παρελθόν λόγω της περιόδου ή τις φορές που κάποιος κόκκινος λεκές στο παντελόνι, μας έκανε να θέλουμε να ανοίξει η γη και να μας... καταπιεί. Ακριβώς λοιπόν για να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη έκπληξη, φροντίζουμε να είμαστε προετοιμασμένες… για παν ενδεχόμενο. Φροντίζουμε να έχουμε πάντα μαζί μας τα κατάλληλα προϊόντα ατομικής υγιεινής, που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη προστασία και προσφέρουν μοναδική άνεση. Ποια είναι αυτά;

Σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton: Διαθέτουν ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα το οποίο χάρη στο βαμβάκι που περιέχει, αλλά και στη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex ® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, σε προστατεύουν αποτελεσματικά από ερεθισμούς, χαρίζοντάς σου μία αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας. Επιπλέον, όπως και όλες οι σερβιέτες EveryDay, διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.

Σερβιετάκια EveryDay All Cotton: Τα μόνα σερβιετάκια με κάλυμμα από 100% βαμβάκι και πυρήνα από άκρη σε άκρη, σε προστατεύουν μοναδικά φέροντας την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα σου. Επιπλέον είναι τα 1α στην Ευρώπη με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών, ενώ διαθέτουν ατομική συσκευασία, για ακόμα πιο υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά.

ekso4

Υγρά μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή EveryDay Fresh: Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα χαμομηλιού και αλόης, τα μαντηλάκια EveryDay Fresh καθαρίζουν απαλά, ενώ χάρη στο διακριτικό τους άρωμα, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. θα τα βρεις σε μία μοναδικά πρακτική συσκευασία 12 τεμαχίων, ιδανική για την τσάντα σου!

Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες ποια από τις φίλες μας θα χρειαστεί μία σερβιέτα ή ένα σερβιετάκι. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το να μεριμνούμε για το αν η φίλη μας ίσως χρειαστεί κάτι πριν το ζητήσει εκείνη… είναι η πιο girl power κίνηση που μπορούμε να κάνουμε! Προτού βγούμε από το σπίτι, λοιπόν, καλό είναι να βάλουμε στις τσάντες μας μερικά σερβιετάκια και σερβιέτες EveryDay και φυσικά τα, υγρά μαντήλια EveryDay που μας βοηθούν να νιώθουμε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στη στιγμή.

ekso5

Κλείνοντας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η φράση «ατομική ευθύνη» που συναντάμε όλο και συχνότερα στις μέρες μας, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από την υπόσχεση που δίνουμε εμείς οι ίδιες στον εαυτό μας, πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το ίδιο και για τον περίγυρό μας. Ακριβώς για αυτό, μην παραλείψεις να κάνεις share το συγκεκριμένο άρθρο, εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο στις φίλες σου γιατί το backpack σου είναι πάντα φουλ και δίνοντας τους το παράδειγμα που θα τις προστατεύει, EveryDay!

Μείνε ασφαλής και.. συντονισμένη, διότι θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα με πολύτιμα EveryDay tips που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved