White Days: Το λευκό είναι το «must» χρώμα του καλοκαιριού και έτσι θα το φορέσεις

Tα fashion trends που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρ

Λίγο μετά την άρση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας και το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, με έπιασε μία ακατανίκητη έλξη να περπατήσω πάλι στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης! Ήθελα να κάνω ένα window shopping για να δω ξανά τις βιτρίνες των αγαπημένων μου καταστημάτων και να ανακαλύψω τα fashion trends που θα κυριαρχήσουν φέτος το καλοκαίρι, ώστε να σου τα αποκαλύψω αμέσως μετά!

Παρότι έχουν προκύψει αρκετές νέες τάσεις όπως είναι τα μεσάτα cutouts, οι παστέλ αραχνοΰφαντες διαφάνειες, τα bra tops που σετάρουν άψογα με αέρινες baggy παντελόνες, φούστες, βερμούδες, το χρώμα το οποίο «πρωταγωνιστούσε» στις περισσότερες -αν όχι σε όλες- τις βιτρίνες που κατάφερα να τσεκάρω, ήταν για μία ακόμη χρονιά το λευκό. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ακόμη και οι αποχρώσεις του συγκεκριμένου χρώματος, όπως είναι το άσπρο του πάγου ή το ζαχαρί, αποτελούν διαχρονικές και κομψές επιλογές για όλες τις ηλικίες, που μπορούν να ταιριάξουν με ό,τι εμείς θέλουμε. Είναι με άλλα λόγια το passepartout χρώμα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη ντουλάπα σου, αφού είναι εκείνο που μπορεί να «ξεκλειδώσει» αμέτρητα καλοκαιρινά looks.

Παρόλα αυτά, εάν η γκαρνταρόμπα σου περιλαμβάνει ήδη αρκετά λευκά items τα οποία έχεις χιλιoφορέσει στο παρελθόν, παρακάτω θα βρεις τους πρωτότυπους τρόπους και συνδυασμούς, που μπορείς να φοράς EveryDay από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το καλοκαίρι, για να κάνεις την κάθε ημέρα μία στυλάτη White Day!

Για εσένα που πας back to school

Ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη επιστροφή στα θρανία; Τότε το λευκό είναι το χρώμα με το οποίο θα σηματοδοτήσεις αυτή την -κατά κάποιον- τρόπο νέα αρχή! Ένα φαρδύ λευκό t-shirt σε συνδυασμό με ένα ανοιχτόχρωμο blue jean παντελόνι ή σορτσάκι και ένα ζευγάρι διαχρονικά ταμπά σανδάλια, είναι η εμφάνιση που θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση κάθε πρωί που βιάζεσαι να φύγεις για το σχολείο, αλλά δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις. Επιπλέον, εάν υπάρχει στη ντουλάπα σου κάποιο εφαρμοστό λευκό παντελόνι, μη διστάσεις να το φορέσεις ακόμη και τις ημέρες που έχεις περίοδο, αφού οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, εκτός από ένα πρωτοποριακό κάλυμμα με βαμβάκι, διαθέτουν επίσης καινοτόμες τεχνολογίες που σε προστατεύουν αποτελεσματικά από διαρροές! Μιλάμε φυσικά για την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια, εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. Κάνοντας το quiz «Εσύ τι τύπος είσαι», θα εξακριβώσεις ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία EveryDay για τις ανάγκες σου και έπειτα, θα είσαι ελεύθερη να φορέσεις ό,τι εσύ επιθυμείς, ακόμη και τις δύσκολες ημέρες της περιόδου.

white2

Για εσένα που θέλεις να κάνεις τα πιο fashionable workouts

Αλήθεια, γνώριζες πως τα ρούχα που επιλέγουμε για τις προπονήσεις μας, μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και συνεπώς, τις επιδόσεις μας; Σύμφωνα με ειδικούς θεραπευτές και ψυχολόγους, οι οποίοι έχουν ασχοληθεί εντατικά με την χρωματοθεραπεία και την επιρροή των χρωμάτων στη ζωή μας γενικότερα, το λευκό είναι το χρώμα που μας προκαλεί γαλήνη και ηρεμία, ενώ ενισχύει συγχρόνως τη συγκέντρωσή μας. Να ξέρεις πως ειδικότερα για εσένα, που απολαμβάνεις πιο πνευματικές μεθόδους φυσικής άσκησης, όπως είναι η yoga ή το pilates, ένα άνετο αέρινο outfit σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, είναι εκείνο που θα σε κρατήσει δροσερή ενώ γυμνάζεσαι και θα σε εμπνεύσει να μπεις ευκολότερα στο mindset, που απαιτούν τα συγκεκριμένα είδη γυμναστικής.

Για εσένα που δεν χορταίνεις βόλτες με τις besties

Εάν από το πρωί που ξυπνάς, το μόνο που κάνεις είναι να ανυπομονείς για τη στιγμή που το ρολόι θα δείξει 19.00 και θα βρεθείς με τις κολλητές σου, τότε ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι φίλη μου. Δεν έχει καμία σημασία εάν η βόλτα σας περιορίζεται στα στενά πλαίσια της περιοχής και στα all time classic spots της γειτονιάς, όπως είναι το πάρκο ή το συνοικιακό μπασκετάκι. Ακόμη και σε μία τόσο απλή και EveryDay περίσταση όπως ένας περίπατος με τις φίλες, δες θες να χάσεις ούτε λίγο από το στυλ σου. Ακριβώς για αυτό, το λευκό είναι το χρώμα στο οποίο αξίζει να επενδύσεις στις επόμενες εξόδους σας. Ένα φόρεμα με κάποιο floral print σε λευκό φόντο ή ένα ριχτό ζιπ κιλότ συνδυαστικά με ένα στενό και πιο εκκεντρικό top, να είσαι σίγουρη πως είναι οι επιλογές που θα σε ανακηρύξουν στη fashion Teen Queen της παρέας.

shutterstock 1170344101

Κλείνοντας, η τελευταία στυλιστική συμβουλή που έχω να σου δώσω για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, είναι να συνεχίσεις να πειραματίζεσαι με το στυλ σου, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ τα οποία σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετη και real EveryDay! Όπως και να έχει, stay tuned γιατί θα ακολουθήσουν πολλά EveryDayTeen άρθρα, που μπορείς να μοιραστείς με τις κολλητές σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved