Ariana Grande: Όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της μέσα στο 2019

Μιας και φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς, ας θυμηθούμε τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Ariana.

Μιας και θα κάνουμε αυτήν τη σύντομη αναδρομή στα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Ariana κατά τη διάρκεια του 2019 , τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό, ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Αρχικά να πούμε ότι το 2019 ήταν μια αρκετά «γεμάτη» χρονιά τόσο σε μουσικές επιτυχίες της καλλιτέχνιδας, όσο και στα συναισθηματικά «πάνω-κάτω». Ας το πιάσουμε από την αρχή λοιπόν!
Στις αρχές του χρόνου η Ariana έκανε μια ανάρτηση, δίνοντας άτυπα μια «υπόσχεση». Ποια ήταν αυτή; Ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2019 δε θα τη δούμε με κάποιον στο πλευρό της. Ναι, αυτό ήταν κάπως περίεργο, ωστόσο, θυμάσαι αν κράτησε το λόγο της; Θα δεις στη συνέχεια!

Και ο καιρός περνούσε και η Ari είχε τα πάνω και τα κάτω της. Εκείνη την περίοδο η τραγουδίστρια έπρεπε να διαχειριστεί τη νέα σχέση του πρώην της Pete Davidson, τις κατηγορίες για κλοπή, να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στις νέες της μουσικές κυκλοφορίες, αλλά και το video clip του 7 rings που έκανε πάταγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πήγε πολύ καλά.
Τον Μάρτιο- πάντως-παρά την υπόσχεση που είχε δώσει- εθεάθη με πρώην της και άφησε όλους τους fans άφωνους και σίγουρα με την απορία για το τι συμβαίνει. Ο πρώην της ήταν ο Big Sean, που έβγαιναν σχεδόν για έναν χρόνο από το 2014. Το 2019 λοιπόν εμφανίστηκαν στο Los Angeles, στο αυτοκίνητό του έξω από ένα στούντιο ηχογράφησης. Οι φήμες πάντως έμειναν ανεπιβεβαίωτες.

Ο Μάρτιος από ό,τι φαίνεται ήταν ένα γεμάτος μήνας αφού εθεάθη για άλλη μια φορά με πρώην της και η περιέργεια όλων μας έφτασε στα ύψη! Τώρα το πρόσωπο ακούει στο όνομα Graham Phillips, πρώην από τον οποίο και είχε χώρισε το μακρινό 2011. Οι δύο τους βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Τώρα τι ήθελαν οι δύο τους μαζί; Ήταν ρομαντικό δείπνο ή όχι; Άγνωστο!

Κάπου εκεί στα τέλη του Μαρτίου όλα βρήκαν την απάντησή τους. Υπήρχε λόγος τελικά που η Ariana έβγαινε με τους πρώην της. Το περιοδικό US Weekly μάς διαφώτισε και θυμάσαι πίσω στον Ιανουάριο την υπόσχεση που έδωσε η Ariana; Ότι θα έμενε single όλη τη χρονιά; Ο λόγος που έβγαινε με τους πρώην της ήταν επειδή ήθελε να καταλάβει τι ακριβώς έκανε λάθος στο προσωπικό της παρελθόν.

Τον Απρίλιο ήρθε μια ανησυχητική ανακοίνωσή της για το τραυματικό στρες που αντιμετωπίζει μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε το 2017 στο Manchester κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Εξίσου τραυματική εμπειρία ήταν και ο θάνατος του πρώην αγαπημένου της Mac Miller μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Τον Μάιο βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους για τα Βραβεία Billboard και έκανε δικά της τα βραβεία: «Billboard Chart Achievement Award» και το «Top Female Artist».

Τον Ιούλιο ήρθε στο προσκήνιο μια συνεργασία - φωτιά για χάρη της ταινίας «Charle’s Angels». Η Ariana Grande συνεργάζεται με τη Miley Cyrus και τη Lana Del Rey και το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο από όσο θυμάσαι.
Εκείνη την περίοδο, επίσης, επιτέλους παρέλαβε το βραβείο Grammy που είχε κερδίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, για το καλύτερο pop album, το «Sweetener».

Στις αρχές του Αυγούστου η Ariana κυκλοφόρησε το single της «Boyfriend» και μας έκανε να παραμιλάμε.
Σχεδόν 10 μήνες από το χωρισμό της από τον Pete, τον αρραβωνιαστικό της, ήρθε και το video clip του «Boyfriend» αλλά και οι φήμες για νέο… boyfriend. Με τον συμπρωταγωνιστή της, Mikey Foster. Η χημεία τους, έκανε τους fans να μιλάνε για νέο love story στη ζωή της τραγουδίστριας.

Αναδείχθηκε καλλιτέχνιδα της χρονιάς στα MTV VMAs, ωστόσο, δεν παραβρέθηκε στην τελετή, αφού έκανε συναυλία στο Manchester την Κυριακή κι έτσι δεν μπόρεσε να δώσει το ''παρών'' στα MTV.

Όσο για τα βραβεία MTV EMA 2019 ήταν υποψήφια για τον τίτλο του «Καλύτερου Καλλιτέχνη», του «Καλύτερου Βίντεο» με το «thank u, next» και για το «Καλύτερο Τραγούδι» με το «7 Rings», ενώ διεκδίκησε επίσης τα βραβεία «Καλύτερο Live», «Μεγαλύτερος Οπαδός», «Best Act» και «Καλύτερο Pop», αλλά εν τέλει δεν κέρδισε κανένα από τα παραπάνω βραβεία.

Η αποκάλυψή της τον Νοέμβριο, από τα insta stories της, ήρθε για να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα! Αποκάλυψε ότι είναι πολύ άρρωστη και αναρρώνει προσπαθώντας με τον γιατρό της να βρει τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί.

Για το 2020 που έρχεται, η Ariana είναι υποψήφια με πέντε βραβεία Grammy και αυτό που σίγουρα θα αναρωτιέσαι είναι αν ο απολογισμός του 2019 καταλήξει να βρει την Ariana με νέο crush για το 2020. Τουλάχιστον στα μουσικά της η τραγουδίστρια γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα χρονιά επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved