Η Ariana Grande βγήκε και με άλλον πρώην της και οι fans τα έχασαν

Μετά τον Big Sean, τώρα μπαίνει κι άλλος πρώην στο προσκήνιο

Στις αρχές του μήνα, σου είπαμε για την έξοδο της Ariana Grande με έναν από τους πρώην της, τον Big Sean, στον οποίο αναφέρθηκε, μάλιστα, και κατά τη διάρκεια του video clip του τραγουδιού «Thank You, Next». Αυτή δε φαίνεται να είναι και η μοναδική φορά, ούτε κι ο μοναδικός πρώην, με τον οποίο η τραγουδίστρια επέλεξε να βγει, αλλά τώρα επέλεξε κάποιον, τον οποίο δεν συμπεριέλαβε καθόλου στο τραγούδι της.

Θυμάσαι τον Graham Phillips; Τον ηθοποιό του «Riverdale» και του «The Good Wife», με τον οποίο ήταν μαζί για τρία χρόνια μέχρι το 2011; Ακριβώς για αυτόν σου μιλάμε, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Την Κυριακή, λοιπόν, οι δυο τους εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη καθώς πήγαιναν σε ένα ιταλικό εστιατόριο για δείπνο. Το αν η έξοδός τους ήταν για επαγγελματικούς ή πιο προσωπικούς λόγους δεν το γνωρίζουμε.

Η Ariana βγήκε με τον Graham άλλη μία φορά πριν περίπου δύο εβδομάδες, οπότε είτε έχουν διατηρήσει φιλική σχέση μετά τον χωρισμό τους, είτε μπορεί και να σκέφτονται κάποια πιθανή συνεργασία.

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της, πάντως, Pete Davidson, όπως ξέρεις, έχει ήδη προχωρήσει με την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό, Kate Beckinsale, και δεν κρύβουν τον έρωτά τους από τα δημόσια βλέμματα.



Διάβασε επίσης: Δεν είναι ψέμα! Η Ariana Grande φτιάχνει καφέδες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved