Whaat? Η Ariana Grande ξανά μαζί με τον πρώην της κι έχουμε και φωτογραφίες

Τελικά, μάλλον το υπονοούμενο στο «Thank U, Next» έπιασε τόπο

Η Ariana Grande στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Thank U, Next» έκανε ξεκάθαρες αναφορές στους πρώην της και, μάλιστα, στη σκηνή όπου κοιτάει ένα άλμπουμ ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ένα στιγμιότυπο δείχνει μία φωτογραφία της με τον πρώην της, Big Sean, και δίπλα το κείμενο: «τόσο χαριτωμένος, τόσο γλυκός (μπορεί ακόμα να το έχει)». Οι fans της, όπως καταλαβαίνεις, έπαθαν έναν πανικό στη θέαση του σαφούς υπονοούμενου της σταρ κι άρχισαν να σκέφτονται τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τη συνέχεια.

Αυτό που συνέβη την Τετάρτη φαίνεται να δείχνει ότι μάλλον το υπονοούμενο έπιασε τόπο, καθώς η Ariana εθεάθη με τον Big Sean στο αυτοκίνητό του έξω από ένα στούντιο ηχογράφησης στο Los Angeles. Στο στούντιο πρώτα μπήκε η τραγουδίστρια και μετά ο πρώην της, αλλά στο τέλος έφυγαν μαζί.

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μέσα στον Αύγουστο του 2014 και ήταν μαζί για σχεδόν έναν χρόνο. Τον Απρίλιο του 2015, όμως η σχέση τους τελείωσε, καθώς, όπως ανέφερε πηγή στο E!News, τα προγράμματα των περιοδειών τους δεν μπορούσαν να συνδυαστούν. Και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, ο μεν Big Sean με την τραγουδίστρια Jhene Aiko, η δε Ariana με τον Ricky Alvarez, τον Mac Miller και τον Pete Davidson.

Δες τις φωτογραφίες από τους δυο τους στο αυτοκίνητο στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/p/BucFl0NhnzO/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Η αποκάλυψη της Ariana Grande για την προσωπική της ζωή θα σε σοκάρει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved