Η αποκάλυψη της Ariana Grande για την προσωπική της ζωή θα σε σοκάρει

Εμφανίστηκε στην εκπομπή χωρίς να το περιμένει κανείς

Η Ariana Grande με το νέο της άλμπουμ έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου, όσον αφορά στη μουσική, σπάζοντας, μάλιστα, για πρώτη φορά το ρεκόρ των Beatles, με την κατάκτηση των πρώτων τριών θέσεων στο billboard Hot 100. Αυτό της το κατόρθωμα δεν μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη κι έσπευσε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram που βοήθησαν στο να συμβεί.

Χωρίς ακόμα να έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει το μεγάλο της επίτευγμα, η Ariana εμφανίστηκε στην εκπομπή του James Corden κι έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που θα σε σοκάρει. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ειλικρινά, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μου ζήτησες να το κάνω αυτό σήμερα, γιατί συνήθως δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, εκτός από το να φτιάχνω τραγούδια και να δουλεύω. Η προσωπική μου ζωή είναι ακόμα ανύπαρκτη. Οπότε, ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που θα ερχόμουν εδώ»

Ο Jimmy Corden τη ρώτησε αν είχε σχέδια για το βράδυ κι όταν του απάντησε όχι, εκείνος μαζί με το team της εκπομπής του της έφεραν μία τούρτα για να ξεκινήσουν μαζί τους εορτασμούς για το ρεκόρ που έσπασε.

Δες τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Το διαφορετικό "Thank U, Next" της Ariana Grande για την περίπτωση που παντρευόταν τον Pete Davidson

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved