Ο πρώην της Ariana Grande φιλιέται με πασίγνωστη ηθοποιό κι έχουμε και τις φωτογραφίες

Μάλλον την ξεπέρασε ήδη

Ο πρώην της Ariana Grande φιλιέται με πασίγνωστη ηθοποιό κι έχουμε και τις φωτογραφίες

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν οι φήμες περί της νέας σχέσης του πρώην της Ariana Grande, Pete Davidson, και της πασίγνωστης Χολιγουντιανής ηθοποιού Kate Beckinsale. Τον πρώτο καιρό, όλοι φαίνονταν σαστισμένοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το νέο ισχύει στην πραγματικότητα, όμως σιγά σιγά άρχισαν να κυκλοφορούν κι άλλες ενδείξεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αρχικά, πληροφορίες τους ήθελαν να φλερτάρουν στο After-Party των Golden Globes, ενώ, στη συνέχεια, ο φίλος του Pete, Nick Cannon, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του «Hot Topics» ότι εκείνος τον προέτρεψε με μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα και να αφήσει τις pop stars.

Τώρα, λοιπόν, έρχονται οι πιο χειροπιαστές αποδείξεις που θα μπορούσες να ζητήσεις, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τον Pete και την Kate σε έναν αγώνα hockey την Κυριακή στη Νέα Υόρκη, στις οποίες δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους και να σταματήσουν να φιλιούνται.

Οι φωτογραφίες έρχονται μία μέρα μετά το SNL after-party, από το οποίο το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει μαζί, περπατώντας χέρι-χέρι.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, Pete και Kate είναι όντως μαζί και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι.

Δες τις φωτογραφίες στο βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Το διαφορετικό "Thank U, Next" της Ariana Grande για την περίπτωση που παντρευόταν τον Pete Davidson