Το διαφορετικό "Thank U, Next" της Ariana Grande για την περίπτωση που παντρευόταν τον Pete Davidson

Δεν άφησε τίποτα στην τύχη του

Το «Thank U, Next» της Ariana Grande έγινε τεράστια επιτυχία με το που κυκλοφόρησε και -πέρα από το κινηματογραφικό στήσιμο του βίντεο κλιπ- ένας λόγος ήταν το γεγονός ότι γράφτηκε με αφορμή τον χωρισμό της από τον Pete Davidson. Η’ μήπως όχι; Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη εκδοχή του τραγουδιού γράφτηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο, όμως, τελευταία της αποκάλυψη θέλει να υπάρχουν άλλα δύο Thank U, Next.

Η διάσημη τραγουδίστρια είπε σε συνέντευξή της στο Zach Sang Show στο YouTube ότι μπορεί να κυκλοφόρησε εν τέλει αυτή η εκδοχή του τραγουδιού, όμως, είχε γράψει άλλες δύο, ανάλογα με το τι θα γινόταν τελικά με την σχέση της με τον Pete Davidson.

«Υπάρχει μία version όπου παντρευόμουν, υπάρχει μία version όπου δεν παντρευόμουν, υπάρχει μία version με τίποτα. Δε συζητάμε για τίποτα αλλά όλοι ξέραμε ότι η πρώτη version θα ήταν αυτή με την οποία θα καταλήγαμε», είπε η Ariana.

«Είχαμε τρεις διαφορετικές version του τραγουδιού… Στη σχέση μου εκείνη την περίοδο, τα πράγματα ήταν μία στα πάνω τους μία στα κάτω τους κι έτσι δεν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί»

Όπως ξέρεις, το ζευγάρι τελικά χώρισε, το σχετικό τραγούδι έγινε το Νο1 στο Billboard Hot 100 στην Αμερική και μπήκε στις πρώτες θέσεις των charts παγκόσμια.

Διάβασε επίσης: Η εκδικητική κίνηση που έκανε ο Pete Davidson στην Ariana Grande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved