Υπάρχει λόγος που η Ariana Grande βγαίνει με τους πρώην της αυτό το διάστημα

Και δεν είναι ο προφανής

Έχεις παρατηρήσει πως από το ξεκίνημα του 2019, η Ariana Grande εμφανίζεται διαρκώς με διαφορετικούς πρώην της; Και μην σκεφτείς ότι απλά θέλει να πικάρει τον πρώην αρραβωνιαστικό της Pete Davidson που βγαίνει ήδη με την ηθοποιό Kate Beckinsale.

Σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly η Ariana που θέλει να παραμείνει single, απλά ψάχνει για να καταλάβει τι ακριβώς έκανε λάθος στο προσωπικό της παρελθόν.

Για την διερεύνηση των λαθών της, η τραγουδίστρια επεδίωξε να βρεθεί με διάφορους πρώην της, πλην του Pete.

«Η Αriana ήθελε να βρεθεί με τους πρώην της για να κάνει ειρήνη μαζί τους και να έχει μόνο θετικότητα στη ζωή της και ηρεμία στο μυαλό της ώστε να επικεντρωθεί στον εαυτό και στην περιοδεία της που αποτελούν βασικές προτεραιότητές της αυτή τη στιγμή». τονίζει το περιοδικό.



Η ίδια η Grande άλλωστε, έσπευσε από την πρωτοχρονιά να εξηγήσει πως ό,τι κι αν γράφεται η ίδια θα παραμείνει μόνη για όλο το 2019 και απλά θέλει να πάρει κάποιες απαντήσεις από τις προηγούμενες σχέσεις της.

Η Ariana εθεάθη με τον Graham Phllips με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι από το 2008 έως το 2011, ενώ η τραγουδίστρια βγήκε και με τον Ricky Alvarez αλλά και με τον Big Sean με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι πριν μερικά χρόνια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved