Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Ariana Grande και είναι πιο fabulous από ποτέ

Yes, queen!

Σίγουρα έχει δει τις φωτογραφίες και τα αποσπάσματά του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οπότε αυτό είναι κάτι που περίμενες πώς και πώς να συμβεί. Έχουμε, λοιπόν, να σου πούμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Ariana Grande για το τραγούδι «7 rings» και θα μπει κατευθείαν στη λίστα με τα replay σου από το πρώτο λεπτό.

Η αγαπημένη star έδωσε για μία ακόμη φορά τον καλύτερό της εαυτό για δώσει στο κοινό της αυτό ακριβώς που ζητούσε: την απόλυτη queen. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, τη βλέπουμε να διοργανώνει το πιο fabulous πάρτι και, τόσο εκείνη όσο και οι φίλες της, φοράνε ρούχα που σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητα.

Οι στίχοι του τραγουδιού περιλαμβάνουν ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από τη μία, εστιάζουν στο πόσο ανεξάρτητη γυναίκα είναι, αφού της αρέσει η ακριβή ζωή και μπορεί να αγοράζει μόνη της τα πράγματα για να την κάνει. Από την άλλη, δεν έλειψε η αναφορά στον χωρισμό της από τον Pete Davidson: «Φοράω ένα δαχτυλίδι, αλλά δεν πρόκειται να γίνω καμία ‘Κυρία’ (‘Mrs’)». Φυσικά, είδαμε και το χαρακτηριστικό της χιούμορ: «Σου αρέσουν τα μαλλιά μου; Θεέ μου, ευχαριστώ. Μόλις τα αγόρασα».

Δες ολόκληρο το βίντεο κλιπ του «7 rings» στο βίντεο που ακολουθεί:



Διάβασε επίσης: Μάθε κι εσύ τη χορογραφία του "Thank U, Next" που έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια views

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved