Hero Fiennes Tiffin: Το hot boy του After είναι single και μόλις πραγματοποίησε το μεγάλο του όνειρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το bad boy του After!

Μπορεί να γνωρίζεις τον Hero Fiennes Tiffin που είναι γνωστός ως Hardin, ως το πιο hot και bad boy του After αλλά για σκέψου, πόσα καλά ξέρεις το αγόρι που λιώνεις όταν το βλέπεις; Αν όχι πολλά, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Ο Tiffin είναι και ηθοποιός και μοντέλο, και μπορεί επίσης να τον αναγνωρίσεις και στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας» στον ρόλο του νεαρού Voldemort.

Πρόσφατα, ο Tiffin πρωταγωνίστησε στη ρομαντική ταινία «First Love» στο πλευρό της Sydney Park. Ήταν αρχικά απρόθυμος να παίξει σε άλλη μια ρομαντική ταινία γιατί ήθελε να δοκιμάσει και άλλα είδη, αλλά του κίνησε το ενδιαφέρον το «διαφορετικό στυλ ρομαντισμού» στο «First Love», όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του!

Η Rina Lipa είναι η αδελφή της Dua και το απόλυτο «Gen Z It Girl»

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το hot αγόρι του After

«Ανησυχούσα λίγο να κάνω τόσα πολλά ρομάντζα, γιατί θα έβαζα τον εαυτό μου σε ένα μικρό κουτί, αλλά νομίζω ότι έκανα το αντίθετο από αυτό, αναλαμβάνοντας έναν άλλο ρομαντισμό με τόσο διαφορετικό στυλ», είχε προσθέσει.

https://www.instagram.com/p/CJfkLM-AWvn

Στη συνέχεια, θα δούμε τον Tiffin και πάλι στον ρόλο του Hardin στο «After Ever Happy», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου οπότε ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Μπορείς να τον απολαύσεις στον κινηματογράφο και να μάθεις τη συνέχεια του story. Πάντως, ο ίδιος ανυπομονεί να το δεις όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξή του! Θες να γνωρίσεις τον Hero Fiennes Tiffin λίγο καλύτερα; Σε έχω! Δες 5 πράγματα γι’ αυτόν.

Πόσων ετών είναι ο Hero Fiennes Tiffin

Ο Hero Fiennes Tiffin γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1997, οπότε είναι 24 και Σκορπιός. Είναι γιος των σκηνοθετών George and Martha Fiennes και ανιψιός των ηθοποιών Ralph and Joseph Fiennes. «Οι θείοι μου είναι πάντα απασχολημένοι με την υποκριτική, οπότε σχεδόν δεν τους βλέπω καθόλου, αλλά πάντα ξέρω ότι είναι τόσο υποστηρικτικοί», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του το 2019.

Είναι σε σχέση;

Ευτυχώς για εμάς, ο Tiffin φαίνεται να είναι ελεύθερος. Σε μια συνέντευξή του το 2019 στο Elle, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ ένα «σωστό» ειδύλλιο. «Δεν θα μπορούσα να πω ότι είμαι σε σχέση», είπε. Πάντως μπορώ να σκεφτώ μερικά άτομα που θα ήθελαν να βγουν μαζί του (lol)!

Ταινίες που μπορείς να τον απολάυσεις

Ενώ μπορεί να γνωρίζεις τον Tiffin ως το bad boy του After, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο παρελθόν σε άλλες ταινίες όπως «Bigga Than Ben», «Harry Potter and the Half-Blood Prince» και «Private Peaceful», καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές «Safe» και «Cleaning Up».

Ο Hero Fiennes Tiffin είναι επίσης μοντέλο

Εκτός από ηθοποιός, ο Tiffin είναι μοντέλο και έχει υπογράψει στη Storm Models. Έχει δουλέψει σε καμπάνιες για την H&M και την Dolce & Gabbana.

Ο Hero Fiennes Tiffin ονειρευόταν να συνεργαστεί με τον John Boyega και το όνειρό του πραγματοποιήθηκε


Εκτός από το «After Ever Happy», ο Tiffin πρωταγωνιστεί μαζί με τους Lashana Lynch, Viola Davis, John Boyega, Jordan Bolger και Sheila Atim στο «The Woman King», που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου. Σε συνέντευξή του έχει αναφέρει: «Διασκέδασα πολύ στο γύρισμα. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να δουλέψω με τον John Boyega και κατάφερα να κάνω μια σκηνή απέναντι από αυτόν. Νομίζω ότι θα είναι τεράστια, τεράστια, επική, απίστευτη ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Dua Lipa γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της με ένα super glam look

Deva Cassel: Το κορίτσι που «μισεί» τα social media και θέλει να ζει σαν έφηβη της ηλικίας της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved