Η Dua Lipa γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της με ένα super glam look

Το απόλυτο birthday inspo, η Dua Lipa, με την πιο glamorous εμφάνιση!

Η Dua Lipa είχε γενέθλια στις 22 Αυγούστου και επέλεξε την απόλυτη λαμπερή εμφάνιση εμπνευσμένη από το Y2K για να γιορτάσει τα 27! Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους fans της φωτογραφίες από το outfit που διάλεξε για το πάρτι των γενεθλίων της και ήταν ό,τι πιο wow έχουμε δει τελευταία.

Για την περίσταση, η style star φόρεσε ένα ασορτί λευκό σετ, που αποτελείται από ένα λευκό cropped bomber jacket και ένα maxi πουκάμισο, φορεμένο με λευκή ζώνη και το οποίο συνδύασε με το πιο WOW glamorous bra που δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο!

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

Πιο λαμπερή από ποτέ η Dua Lipa στα 27 της

Η Dua Lipa ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι πανύψηλες λευκές γόβες, σε στυλ πλατφόρμας, καθώς και μια μαύρη ζώνη σε στυλ Western, μια λευκή τσάντα με ασημένια αλυσίδα, βραχιόλι που ταίριαζε με την τσάντα και κομψά δαχτυλίδια. Το beauty look των γενεθλίων της ήταν σχετικά χαμηλών τόνων, με ίσια μαλλιά και ένα φυσικό μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/ChhpCsTM_GL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια του «Levitating» μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες και αποσπάσματα από το πάρτι στα Stories της, συμπεριλαμβανομένου ενός στο οποίο φαίνεται να κάνει μια ευχή στη μωβ τούρτα γενεθλίων της. Φαίνεται ότι η Dua Lipa θέλει να είναι πάντα λαμπερή στα γενέθλιά της, μιας και πέρσι τέτοια εποχή, για τα 26 είχε επιλέξει πάλι ένα λαμπερό outfit παρόμοιου στυλ!

https://www.instagram.com/p/ChjuBGlMYgi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το απόλυτο birthday inspo, η Dua Lipa, με την πιο glamorous εμφάνιση

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Dua Lipa μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία ποζάρει με ένα μαύρο μπικίνι. Γενικά, μας έδωσε μια γεύση, μέσα από τα posts της, για τα outfits που επέλεγε στις καλοκαιρινές της διακοπές και μια που ξεχωρίσαμε ήταν η εμφάνιση με την ανοιχτόχρωμη ζακέτα, την οποία φόρεσε πάνω από ένα παστέλ, πράσινο slip φόρεμα με λαιμόκοψη και ο χρωματικός συνδυασμός ήταν super WOW.



Φυσικά πήγε και την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως τη neon πράσινη τσάντα, τους μεγάλους ασημένιους κρίκους και ένα claw clip για να μαζέψει πίσω τα μαλλιά της. Dua Lipa είσαι η απόλυτη λαμπερή έμπνευση, χρόνια πολλά!

https://www.instagram.com/p/ChclBjKsCRZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

She's a Barbie girl: Το νέο pink hair look της Dua Lipa είναι ό,τι πιο wow έχει δοκιμάσει

Όλοι μιλούν για το νέο crush της Dua Lipa και τον sexy χορό τους στη Μαδρίτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved