After everything: Ο πραγματικός λόγος που η Tessa λείπει από ολόκληρη σχεδόν την ταινία

Και κάπως έτσι, η ιστορία της Tessa και του Hardin έφτασε στο τέλος της...

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ήταν η πρεμιέρα του After Everything, της 5ης ταινίας που μιλά για τον έρωτα της Tessa Young και του Hardin Scott και λάτρεψε το κοινό.

Στις τέσσερις προηγούμενες ταινίες παρακολουθούσαμε πολλές διαφορετικές στιγμές του ζευγαριού, όπως την γνωριμία τους, την αρχή της σχέσης τους αλλά και τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Η υπόθεση είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων που έγραψε η Anna Todd. Η ιστορία αρχικά ξεκίνησε στο Wattpad σαν fanfiction για το μέλος των One Direction -Harry Styles- που αγαπούσε η συγγραφέας, και οι αναγνώστες το μετέτρεψαν σε διαδικτυακό φαινόμενο.

Οι τέσσερις πρώτες ταινίες ακολουθούν τα γεγονότα όπως τα έχει περιγράψει η Anna Todd στα βιβλία της, ωστόσο, το τέλος της τέταρτης είναι διαφορετικό, καθώς οι παραγωγοί αναγνώρισαν την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι ταινίες και θέλησαν να δημιουργήσουν και πέμπτη.

Έτσι, η τέταρτη ταινία τελείωσε αφού η Tessa ανακάλυψε ότι ο Hardin έχει γράψει βιβλίο με την ιστορία τους και χώρισαν επειδή δεν μπορούσε να το δεχτεί.

https://www.instagram.com/p/Cw4F9gPIdGs/

After Everything: Όλα όσα έγιναν στην πέμπτη και τελευταία ταινία

Ενώ ο Hardin βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ πηγαίνει στη Λισαβόνα όπου συναντάει τη Natalie, μία κοπέλα που πέντε χρόνια πριν είχε πέσει θύμα revenge porn από τον Hardin και την παρέα του. Η Natalie αναγκάστηκε να φύγει για την Λισαβόνα και να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή, σε ένα μέρος που κανείς δεν την γνωρίζει.

Ο Hardin έχοντας μετανιώσει για την συμπεριφορά του πηγαίνει στη Λισαβόνα για να την βρει. Εκεί, την συναντά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ο Hardin σκέφτεται διαρκώς την Tessa και αναπολεί στιγμές από το κοινό τους παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, ο Hardin προσπαθεί να γράψει δεύτερο βιβλίο, αλλά δεν τα καταφέρνει και αυτό επηρεάζει ακόμα περισσότερο την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Τελικά, μετά από χτυπήματα φίλων της Natalie που θεωρούσαν ότι εκμεταλλεύεται τις γυναίκες οδηγείται στο κρατητήριο. Αφού βγαίνει από εκεί και συνειδητοποιεί ότι το γεγονός ότι έχει αγαπήσει με κάθε κύτταρο της ύπαρξης τους είναι από μόνο του μία επιτυχία, σταματάει να πίνει και αρχίζει να γράφει το καινούριο του βιβλίο, το οποίο ονόμασε «Πριν» (Before). Η Natalie γίνεται η έμπνευση του για να γράψει αυτό το βιβλίο, αλλά αυτή τη φορά δεν κάνει το ίδιο λάθος που έκανε με την Tessa, και ζητάει την άδεια της Νάταλι για να δημοσιοποιήσει την ιστορία της.

Έχοντας βρει τον εαυτό του, αλλά χωρίς να έχει ξεχάσει λεπτό τον έρωτα της ζωής του, ο Hardin επιστρέφει στο Λονδίνο ώστε να παραστεί στον γάμο του αδερφού του. Εκεί συναντά για πρώτη φορά στην ταινία την Tessa και μέσα σε μερικά λεπτά απλώς τα ξαναβρίσκουν. Συγκινητικό αλλά «λίγο».

Αυτός ο έρωτας δεν είχε άδοξο τέλος, όμως η ταινία χωρίς την παρουσία της Josephine Langford ενόχλησε αρκετά τους fans που την έψαχναν αλλά δεν την έβλεπαν για πάνω από μία ώρα. Μπορεί τα πλάνα από την όμορφη Λισαβόνα να ήταν μαγευτικά και ο Hero Fiennes Tiffin‎ να ερμήνευσε πολύ καλά τον πόνο του Hardin, ωστόσο το κενό της Josephine Langford δεν κατάφερε να καλυφθεί.

Ο πραγματικός λόγος που έλειπε η Tessa

Η Josephine Langford δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με την απουσία της από την ταινία After Everything, ωστόσο, οι fans έχουν κάνει ορισμένες υποθέσεις που δεν αποκλείεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την πρώτη θεωρία, η Josephine Langford δεν ήθελε να συνεχίσει να υποδύεται την Tessa επειδή ήθελε να αποφύγει να συνδεθεί στο μυαλό των θεατών αποκλειστικά με αυτόν τον ρόλο.

Μία άλλη θεωρία, ισχυρίζεται ότι η Langford δεν συμφωνούσε με το γεγονός ότι το σενάριο άλλαξε και δεν ακολουθούσε πλέον την πλοκή του βιβλίου.

Μία ακόμα θεωρία θεωρεί πιθανότερο να μην μπόρεσε να υπάρξει ιδανική οικονομική συμφωνία, αφού η ηθοποιός είχε αρχικά υπογράψει για τέσσερις ταινίες.

Ό,τι κι αν ισχύει από αυτά, το βέβαιο είναι ότι η απουσία της ήταν αισθητή.

https://www.instagram.com/p/Csh6YGpLbe0/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved