Deva Cassel: Το κορίτσι που «μισεί» τα social media και θέλει να ζει σαν έφηβη της ηλικίας της

Αν δεν γνωρίζες πολύ καλά την Deva Cassel, κόρη της Monica Belluci και του Vincent Cassel, ήρθε η ώρα να τη μάθεις καλύτερα!

Ως κόρη της Monica Belluci και του Vincent Cassel, φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτο ότι η Deva Cassel θα επέλεγε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της. Περιττό να πούμε ότι κανείς δεν εξεπλάγη όταν η Deva αποφάσισε να ξεκινήσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στον χώρο του μόντελινγκ. Μπορεί τώρα να ξεκινάει, αλλά ήδη μας έχει κάνει να αντιληφθούμε ότι ένα σπουδαίο μέλλον την περιμένει!

Παρά το γεγονός ότι έχει διάσημους γονείς, η Deva είναι αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι και μέχρι στιγμής… έχει κάνει μια εξαιρετική αρχή. Εάν δεν ξέρεις την Deva Cassel πολύ καλά, ήρθε η ώρα να μάθεις 10 πράγματα για εκείνη, για να τη γνωρίσεις καλύτερα!

H Deva Cassel κάνει διακοπές στην Πάρο με το αγόρι της και τη μαμά της - Super cool mum η Bellucci

Δεν έχει μοιραστεί ακόμη τα σχέδιά της για το μέλλον

Τώρα που η Deva επέλεξε τον δρόμο του modeling, πολλοί έχουν την περιέργεια να μάθουν ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον. Θα συνεχίσει να ακολουθεί τα μονοπάτια των γονιών της και να ασχοληθεί με την υποκριτική; Σε αυτό το σημείο, η Deva δεν έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό τι θέλει να κάνει, αντίθετα, απλώς απολαμβάνει τις στιγμές καθώς έρχονται.

https://www.instagram.com/p/CQ-l3kHMYEk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη της φωτογράφιση έγινε πριν ακόμη γεννηθεί!

Εάν είσαι το είδος του ατόμου που πιστεύει στο πεπρωμένο, τότε πιθανότατα θα συμφωνήσεις ότι η Deva ήταν προορισμένη να γίνει μοντέλο. Μάλιστα, έκανε ήδη επαγγελματικές φωτογραφήσεις πριν καν... γεννηθεί. Εννοούμε, φυσικά, ότι όταν η Monica ήταν έγκυος στην Deva, έκανε μια γυμνή φωτογράφιση.

Δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram

Τα τελευταία χρόνια, τα social media θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν μια δυναμική! Όχι μόνο σου επιτρέπουν να ακολουθείς άτομα που ήδη γνωρίζεις, αλλά ακόμη και να μαθαίνεις fresh news της αγαπημένης σου celebrity. Παραδόξως, η Deva φαίνεται να μην είναι και πολύ ενεργή στα social media! Αν και έχει λογαριασμό στο Instagram, δεν δημοσιεύει συχνά posts και stories. Επιπλέον, δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram, ούτε καν τους γονείς της.

Είναι επικεντρωμένη στην εκπαίδευσή της

Παρόλο που οι προτάσεις για δουλειά στον χώρο του μόντελινγκ έρχονται η μία, μετά την άλλη για την Deva, η ίδια φαίνεται να μην νιώθει ακόμη έτοιμη να ασχοληθεί αποκλειστικά, μόνο με αυτό. Η μητέρα της είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Νομίζω ότι θέλει να συνεχίσει την εκπαίδευσή της, με όλες τις δυσκολίες και να ζήσει ως έφηβη». Ανεξάρτητα από αυτό, η Deva φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Μιλάει τρεις γλώσσες

Η Deva Cassel μπορεί να είναι νέα, αλλά είναι ήδη πολύ κοσμική. Εκτός από τα αγγλικά, η Deva μιλά επίσης γαλλικά και ιταλικά.

Δουλεύει με τους Dolce & Gabbana

Από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα. Η μεγάλη της ευκαιρία; Η συνεργασία με τον διάσημο οίκο μόδας, Dolce & Gabbana.

https://www.instagram.com/p/Cf8mthmMB0F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

Η Deva ήταν μέσα και γύρω από τα φώτα της δημοσιότητας για όλη της τη ζωή, αλλά ποτέ δεν ήταν το είδος του ανθρώπου που απολαμβάνει να έχει στραμμένη πάνω της την προσοχή. Της αρέσει να έχει χαμηλό προφίλ και σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται να έχει κάνει συνεντεύξεις ή σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις.

Λατρεύει το νερό



Μπορεί να χτίζει μια λαμπρή καριέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θέλει να ζήσει όπως κάθε νέο κορίτσι, την εφηβική της ζωή! Το να περνάει χρόνο σε μια παραλία και να βρίσκεται κοντά στο νερό, είναι από τα αγαπημένα της πράγματα. Της αρέσει το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες όπως το paddleboarding.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Deva Cassel περπάτησε στο catwalk των D&G κι έκανε τη Monica Bellucci την πιο περήφανη μαμά

8 celebrity παιδιά που είναι ίδιοι με τους διάσημους γονείς τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved