Η Rina Lipa είναι η αδελφή της Dua και το απόλυτο «Gen Z It Girl»

Η Dua Lipa έχει αδερφή και σήμερα θα μάθεις 5 πράγματα γι'αυτή για να τη γνωρίσεις καλύτερα! 

Πιθανότατα μια νέα super star στην οικογένεια της Dua Lipa… γεννιέται! Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έχει μια αδερφή, την 20χρονη Rina Lipa, η οποία αργά, αλλά σταθερά διαμορφώνει το δικό της μονοπάτι προς τη μεγάλη επιτυχία. Η Rina είναι μοντέλο που έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας. Έχει επίσης μια καριέρα στην υποκριτική που πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μέσα από όλα αυτά, οι ακόλουθοι της Rina στα social media αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και δεν αποκλείεται να έρθει ο καιρός που θα φτάσει τη μεγάλη της αδερφή! Για να μάθεις ακόμη καλύτερα τη Rina Lipa, σου έχω συγκεντρώσει 6 πράγματα που αξίζει να γνωρίζεις για τη μικρότερη αδερφή της αγαπημένης μας Dua!

Έχεις δει την αδερφή της Dua Lipa; Μοιάζουν τρελά!

Η Rina αποκαλείται «Gen Z It Girl»

H Rina έχει χαρακτηριστεί ως το «Gen Z It Girl». Η καριέρα της στην ηθοποιία ανθίζει και το Instagram της έχει την απόλυτη αισθητική. Είναι αναμφίβολα ένα ανερχόμενο αστέρι που πρέπει να γνωρίσεις.

https://www.instagram.com/p/ChjoHlhols8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η Rina άνοιξε την επίδειξη μόδας «GCDS Fall 2021» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο του 2021. Είχε φορέσει ένα mini φόρεμα σε λαδί χρώμα, με πλαϊνά κοψίματα για την επίδειξη, που σηματοδότησε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Η Dua υποστήριξε τότε τη μικρή της αδερφή δημοσιεύοντας ένα βίντεο της Rina στο Instagram και λέγοντας: «ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!! @rinalipa ΑΝΟΙΓΜΑ @gcdswear … ΟΧΙ ΔΡΑΜΑ».

https://www.instagram.com/p/CcYE258o9Uh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην πασαρέλα, μαζί με τη Rina περπάτησε και η ηθοποιός του Game of Thrones, Maisie Williams. Πριν από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, η Rina έκανε κάποιες επιδείξεις για το NastyGal, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογράφισης στο Venice Beach για τη συλλογή Καλοκαίρι 2019.

Μετράει 949K followers στο Instagram

Η Rina έχει πάνω από 900.000 ακόλουθους στο Instagram. Συγκεντρώνει καθημερινά νέους ακολούθους στον λογαριασμό της, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δουλειές της στο modeling, τις διακοπές, στιγμές από τη ζωή της, αλλά και με την οικογένειά της. Η Dua μετρά πάνω από 76 εκατομμύρια followers στο Instagram, οπότε η Rina έχει προφανώς δρόμο να διανύσει για να φτάσει τη μεγάλη αδερφή της.

Είναι κοντά με την αδελφή της

https://www.instagram.com/p/CU7lAd0IRzp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Rina και η Dua έχουν αναπτύξει έναν τόσο στενό, αδελφικό δεσμό με τα χρόνια. Η ίδια έχει αναφέρει οτι «λάτρευε» την αδερφή της ενώ ήταν παιδιά. «Προσπαθούσα να ντυθώ όπως εκείνη, έκλεβα τα ρούχα της. Όταν τα φορούσα, ένιωθα μεγαλύτερη. Εξακολουθώ να είμαι έτσι, περνάω από την ντουλάπα της και λέω, ''Μμμ, δεν το έχεις φορέσει για λίγο''», έχει πει η Rina. Η Dua πάντως φαίνεσαι να της απαντάει σαν: «Θεέ μου, φέρε το πίσω!».

Ο χορός είναι το πάθος της



Η Rina Lipa έχει αναφέρει: «Ξεκίνησα να κάνω μπαλέτο από πολύ μικρή ηλικία και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν κάτι με το οποίο είχα τόσο πάθος και ανεβάζαμε θεατρικά έργα και τέτοια. Εκεί έμαθα για την υποκριτική και συνειδητοποίησα ότι την προτιμούσα περισσότερο από τον χορό, αλλά συνέχισα να χορεύω και έκανα πολύ περισσότερο σύγχρονο χορό και εξερεύνησα διάφορα είδη χορού στο σχολείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Dua Lipa γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της με ένα super glam look

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved