Την ώρα που η Camila Cabello επιβεβαίωνε τη νέα σχέση της ο Shawn Mendes έκανε... πάρτι

O νεαρός τραγουδιστής διασκέδασε με αγαπημένα πρόσωπα και έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ. Την ίδια ώρα η Camila Cabello εθεάθη με τον νέο σύντροφό της να ανταλλάσσει καυτά φιλιά. 

Ο Shawn Mendes γιόρτασε τα 24α γενέθλιά του με ένα μεγάλο party σε κλαμπ στο Μαϊάμι. Λίγο μετά την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας του λόγω ζητημάτων ψυχικής υγείας, ο νεαρός τραγουδιστής δείχνει να ξεπερνά τις δυσκολίες και να προσπαθεί να χαλαρώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο διάσημος τραγουδιστής The Weeknd ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών και τραγούδησαν για τον 24χρονο σταρ.

«Πέρασε υπέροχα μετά την έκπληξη του The Weeknd. Ο Shawn ήταν σε μεγάλα κέφια, έδειχνε πολύ χαρούμενος και απλώς απολάμβανε το περιβάλλον», ανέφερε πηγή στο People. Την ίδια ώρα η... Camila Cabello επιβεβαίωνε τη νέα σχέση της ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά και περπατώντας στους δρόμους χέρι-χέρι με τον αγαπημένο της.

8 celebrity παιδιά που είναι ίδιοι με τους διάσημους γονείς τους

O Shawn Mendes έγινε 24 ετών

Η ίδια πηγή του People ανέφερε ότι πριν φτάσει ο The Weeknd, ο Mendes περνούσε χρόνο με τους φίλους του στο DJ Booth. Αφού ήρθε ο τραγουδιστής, ο Mendes και ο DJ Kaytranada ενώθηκαν με τον καλλιτέχνη στη σκηνή και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

https://www.instagram.com/p/ChA6d1tuVms/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ακύρωση της περιοδείας του

Ο 24χρονος τραγουδιστής σταμάτησε το tour του για να φροντίσει την ψυχική του υγεία. Ο νεαρός σταρ αποφάσισε να ακυρώσει ολόκληρη την περιοδεία του, σε όλη τη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

«Όπως ξέρετε παιδιά, έπρεπε να αναβάλω τις προηγούμενες εβδομάδες εμφανίσεων, καθώς δεν ήμουν απόλυτα προετοιμασμένος για να επιστρέψω στο tour», είπε απευθυνόμενος στους θαυμαστές.

«Ξεκίνησα αυτήν την περιοδεία ενθουσιασμένος που επιτέλους επέστρεψα στο live μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω της πανδημίας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν ήμουν καθόλου έτοιμος για το πόσο δύσκολη θα ήταν», συνέχισε.

https://www.instagram.com/p/CghLcRuLILp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αφού μίλησα περισσότερο με τους συνεργάτες μου και δούλεψα με μια απίστευτη ομάδα επαγγελματιών υγείας, έγινε πιο ξεκάθαρο ότι πρέπει να αφιερώσω τον χρόνο που δεν είχα αφιερώσει ποτέ προσωπικά, για να επιστρέψω πιο δυνατός. Δυστυχώς πρέπει να ακυρώσω τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και στο Ηνωμένο Βασίλειο/Ευρώπη».

Ο Shawn Mendes πρόσθεσε: «Ήμασταν αισιόδοξοι ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την περιοδεία μετά από κάποιο χρόνο που χρειαζόμουν πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλω την υγεία μου ως πρώτη μου προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω νέα μουσική και ανυπομονώ να σας δω σε περιοδεία στο μέλλον. Ξέρω ότι όλοι περιμένατε τόσο πολύ για να δείτε αυτές τις παραστάσεις, και μου ραγίζει η καρδιά που σας το λέω, αλλά υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω μόλις βρω τον κατάλληλο χρόνο για να θεραπευτώ. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίξατε και με κολλήσατε σε αυτό το ταξίδι».

Ο νέος άντρας στη ζωή της Camila Cabello μετά τον χωρισμό της από τον Shawn Mendes

Ήταν Νοέμβριος του 2021 όταν ύστερα από 2 χρόνια σχέσης, η Camila και ο Shawn αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Με μία ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους fans της για τον χωρισμό, τον οποίο η ίδια αντιμετώπισε διαφορετικά. Ειδικότερα, η Cabello έγραψε: «Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να τερματίσουμε την ερωτική μας σχέση, όμως η αγάπη του ενός για τον άλλο σε ανθρώπινο επίπεδο είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως καλύτεροι φίλοι και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε». Την ίδια ανακοίνωση ανήρτησε και ο Mendes δείχνοντάς μας πως το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Εδώ και λίγα 24ωρα οι φωτογραφίες της Camila Cabello και του νέου της συντρόφου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η 25χρονη φέρεται να είναι σε σχέση με τον γοητευτικό Austin Kevitch με τον οποίο εθεάθη στο Los Angeles. H τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά.



Πηγή κεντρικής: shawnmendes

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα το ξέφρενο party του νεαρού τραγουδιστή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Selena Gomez είναι ερωτευμένη - Το ταξίδι στην Ιταλία με το αγόρι της

Kaia Gerber - Austin Butler: Το χρονικό της σχέσης τους αποδεικνύει πως είναι #couplegoals

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved