Kaia Gerber - Austin Butler: Το χρονικό της σχέσης τους αποδεικνύει πως είναι #couplegoals

Όλες οι κοινές εμφανίσεις που συζητήθηκαν.

Η φράση «Love is in the air» έχει ξεκάθαρα φτιαχτεί για το μοντέλο Kaia Gerber και τον ηθοποιό Austin Butler! Τον περασμένο Μάιο, οι δυο τους παρευρέθηκαν στο Met Gala 2022, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί και έκαναν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους, ενώ οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021.

Οι φήμες για το «new couple in town» ξεκίνησαν έναν μήνα αφότου η Kaia χώρισε από τον Jacob Elordi. Ο Austin Butler, από την άλλη, χώρισε από την επί εννέα χρόνια σύντροφό του, Vanessa Hudgens, τον Ιανουάριο του 2020.

Τα love birds ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη και δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον... διασπείροντας τον έρωτά τους σε Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Παρίσι, ακόμη και στο Λονδίνο!

Η Kaia Gerber και ο Austin Butler είναι full in love: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala

Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια για τη σχέση τους, παρακάτω θα βρεις όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το ειδύλλιό τους.

28 Ιουλίου 2022: Η συμμετοχή της Kaia Gerber στη φωτογράφηση του Austin butler για το περιοδικό V

Σε μια πρόσφατη φωτογράφιση για το περιοδικό V, ο Butler πόζαρε με μια μαύρη αμάνικη μπλούζα ως άλλος Elvis Presley. Με την πλάτη προς την κάμερα, ο Austin έδειξε μόνο ένα μέρος του προσώπου του, ενώ γύρω από τον λαιμό του ήταν τυλιγμένα δύο γυναικεία χέρια. Πώς ξέρουμε ότι αυτά τα χέρια ήταν της Kaia; Το τατουάζ στον καρπό του μοντέλου με τις λέξεις «I know» μας το έκανε ξεκαθαρο!

https://www.instagram.com/p/CgjwktYLsCm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

15 Ιουνίου 2022: Η Kaia και ο Austin δίνουν το παρόν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ο ηθοποιός έφτασε μαζί με την Kaia στην προβολή της ταινίας «Elvis» όπου πρωταγωνιστεί, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca στη Νέα Υόρκη, πιασμένοι χέρι-χέρι και αναδίδοντας άψογα rocker-chic vibes.

25 Μαΐου 2022: Η Kaia και ο Austin στο PDA στην πρεμιέρα του «Elvis»

Στις 22 Μαΐου, το ζευγάρι εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Καννών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Austin, «Elvis». Η Kaia επέλεξε να φορέσει ένα τολμηρό, κόκκινο φόρεμα Hedi Slimane, ενώ ο Austin φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν από τον ίδιο σχεδιαστή. Ανάμεσα σε αμέτρητους fans και celebrities που βρίσκονταν εκεί, η Kaia και ο Austin φωτογραφήθηκαν κρατώντας ο ένας το πρόσωπο του άλλου και δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί, με τους δυο τους να μην μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον.

gettyimages 1653574790

2 Μαΐου 2022: Η Kaia και ο Austin στο Met Gala 2022

Η Kaia Gerber και ο Austin Butler παρευρέθηκαν μαζί στο Met Gala 2022. Το νεαρό μοντέλο φόρεσε ένα ασημί φόρεμα Alexander McQueen ενώ ο αγαπημένος της επέλεξε μαύρο κοστούμι του οίκου Prada.



3 Απριλίου 2022: Η Kaia και ο Austin κρατιούνται χέιρ-χέρι και ψωνίζουν σε παντοπωλείο στο Μαλιμπού

Τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι εθεάθη να ψωνίζει σε ένα παντοπωλείο στο Μαλιμπού, ενώ δεν άφησαν λεπτό ο ένας το χέρι του άλλου.

22 Μαρτίου 2022: Η Kaia και ο Austin ταξιδεύουν στο Παρίσι

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες από την Kaia και τον Austin να κάνουν jet-setting μαζί στο Παρίσι. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε φεύγοντας από ένα ξενοδοχείο μαζί.



14 Φεβρουαρίου 2022: Η Kaia και ο Austin γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Kaia και ο Austin γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στο Λονδίνο, με το JustJared να δημοσιεύει φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους.

21 Δεκεμβρίου 2022: Η Kaia και ο Austin εμφανίζονται μαζί για πρώτη φορά

Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες του Austin και της Kaia που παρακολουθούσαν ένα μάθημα γιόγκα στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Breakup alert! Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi μόλις χώρισαν

Kaia Gerber - Austin Butler: Η yoga τους φέρνει κοντά! Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved