8 celebrity παιδιά που είναι ίδια με τους διάσημους γονείς τους

Αυτοί οι διάσημοι απόγονοι είναι «καρμπόν» οι γονείς τους.

Το να μοιάζουν τα παιδιά με τους γονείς είναι κάτι που συνηθίζεται, όμως υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που πραγματικά... είναι σαν δυο σταγόνες νερό.

Αυτό συμβαίνει και σε μερικούς από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη και τους απογόνους τους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά παιδιά cleebrities που μοιάζουν με έναν από τους γονείς τους και ξέρουν πώς είναι να μεγαλώνεις με ένα ήδη διάσημο πρόσωπο.

Όσα θέλεις να ξέρεις για την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και crush του Άγγελου Λάτσιου, Γαία

Παρακάτω θα βρεις 8 τέτοιες περιπτώσεις, που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι ποιος είναι ποιος!

Reese Witherspoon - Ava Phillippe

AP17039120719656

Η Reese Witherspoon ξεκίνησε την καριέρα της σε τόσο νεαρή ηλικία, που κοιτάζοντας την 22χρονη κόρη της Ava Phillippe είναι σαν να γυρίζεις τον χρόνο πίσω. Η ομοιότητα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή όταν ποζάρουν μαζί για selfies. Η Phillippe, της οποίας ο πατέρας είναι ο πρώην της Witherspoon, Ryan Phillippe, έχει κληρονομήσει από τη μαμά της τα μάτια, το χαμόγελο και σχεδόν οτιδήποτε άλλο πάνω της!

David Beckham - Brooklyn Beckham

AP19094698094982

Ο 23χρονος γιος Victoria και του David Beckham, Brooklyn Beckham, είναι ξεκάθαρα ένα πιστό αντίγραφο του μπαμπά του. Σχεδόν κάθε φορά που ο Brooklyn ποζάρει με τον μπαμπά του στο Instagram, τα posts «πλημμυρίζουν» με σχόλια για την απίστευτη ομοιότητά τους.

Gwyneth Paltrow - Apple Martin

https://www.instagram.com/p/CUR8q67oo2e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple Martin - της οποίας πατέρας είναι ο frontman των Coldplay, Chris Martin - είναι 18 ετών αλλά είναι σαν δίδυμη αδρφή με τη μαμά της.

Uma Thurman - Maya Hawke



Όταν η Maya Hawke είχε τη σημαντική στιγμή της στο Stranger Things, οι θαυμαστές το αντιλήφθηκαν αμέσως. Και μόλις μάθετε ότι οι γονείς της είναι η Uma Thurman και ο Ethan Hawke, έγινε αδύνατο να μην δείτε την οικογενειακή ομοιότητα, ειδικά με τη μαμά της. Αυτά τα μάτια και αυτό το χαμόγελο; Σίγουρα αδελφοποίηση.

Katie Holmes - Suri Cruise

AP070721025602

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που η Κatie Holmes και ο πρώην σύζυγος Tom Cruise καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους, Suri Cruise, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες. Ωστόσο, όσες φορές την έχουμε δει να κυκλοφορεί με τη μαμά της, η ομοιότητά τους είναι πασιφανής.

Scott Disick - Mason Disick

letthelordbewithyou 130926987 86815327001505 722070324201131640 n

@letthelordbewithyou

Τα γονίδια Kardashian είναι ισχυρά, αλλά μάλλιν βρήκαν έναν άξιο αντίπαλο: τον Scott Disick. Το πρώτο του παιδί με την πρώην του Kourtney Kardashian, ο 12χρονος Mason Disick, είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Και από ό,τι τον έχουμε δει στο Keeping Up With The Kardashians, φαίνεται ότι ο Mason έχει κληρονομήσει και την αίσθηση του χιούμορ του Disick.

Kim Kardashian - North West

https://www.instagram.com/p/Ce1PfXrl9cW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μιας και αναφερθήκαμε στα ισχυρά γονίδια των Kardashians, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την απίστευτη ομοιότητα της Kim Kardashian με την 9χρονη North West, η οποία δεν μοιάζει μόνο εξωτερικά με τη μαμά της. Έχει κληρονομήσει επίσης την προσωπικότητα και την αγάπη της μαμάς της για τη δημοσιότητα και τη μόδα.

Melanie Griffith - Dakota Johnson

AP406320702581

Η Dakota Johnson έχει χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής και πέρα από το ταλέντο, έχει κληρονομήσει επίσης την ομορφιά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μαμά της, Melanie Griffith.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε viral στο TikTok και ο λόγος δεν είναι οι διάσημοι γονείς της

H Deva Cassel κάνει διακοπές στην Πάρο με το αγόρι της και τη μαμά της - Super cool mum η Bellucci

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved