Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε viral στο TikTok και ο λόγος δεν είναι οι διάσημοι γονείς της

Η Shiloh Jolie-Pitt αγαπά τον χορό και με viral βίντεο μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες!

Η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χορογράφος της, Hamilton Evans. Στο 7λεπτο clip, που ηχογραφήθηκε στο Millennium Dance Complex στο Los Angeles και χορογραφήθηκε από τον Evans, η Shiloh είναι μία από τις πολλές χορεύτριες, που χορεύουν το single «Vegas» της Doja Cat.

Η Jolie-Pitt είναι ήδη αγαπημένη στη χορευτική κοινότητα του TikTok, όπου αποσπάσματα από τις χορογραφίες της δημοσιεύονται συχνά και επαινούνται από τους fans της! Ωστόσο, ακόμη και άτομα που δεν παρακολουθούν συχνά βίντεο χορού στο TikTok, εντυπωσιάστηκαν από τη χορογραφία της στο single «Vegas».

H κόρη της Angelina Jolie, Shiloh, σε μια WOW εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Τα παπούτσια ξεχώρισαν!

Το ταλέντο της Shiloh Jolie-Pitt κρύβεται στον χορό

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο χορός παραμένει χόμπι για την Jolie-Pitt, αλλά αν αποφασίσει ποτέ να μετατρέψει την αγάπη της για τον χορό σε καριέρα, τότε θα έχει την πλήρη υποστήριξη των διάσημων γονιών της. Στις 8 Ιουνίου, ένα άτομο από το περιβάλλον τους επιβεβαίωσε ότι οι γονείς της Shiloh είναι περήφανοι για το πόσο αφοσιωμένη είναι στα μαθήματα χορού της. Πιο συγκεκριμένα η πηγή ανέφερε: «Ο Brad και η Angie είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν θέλει να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια, αλλά δεν την πιέζουν με κανέναν τρόπο».

Μπορεί να είναι χόμπι για τώρα αλλά δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε καριέρα

Το outfit της Shiloh Jolie-Pitt, στο νέο βίντεο χορού, είναι εμπνευσμένο από τη μητέρα της, Angelina Jolie, και πιο συγκεκριμένα επέλεξε το στυλ που είχε η μητέρα της στα 90s.

https://www.instagram.com/tv/CeTqYW6jffe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προς το παρόν, ο χορός αποτελεί χόμπι για την Jolie-Pitt. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα χόμπι στο οποίο διαπρέπει και ένα στο οποίο γίνεται ακόμη καλύτερη όσο περνάει ο καιρός!



Αν και δεν μοιράζεται αυτή της την αγάπη στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, τη βλέπουμε να χορεύει μέσω του YouTube και του TikTok αφού εκεί δημοσιεύουν τις χορογραφίες της οι χορογράφοι της από το Millennium Dance Complex.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 14χρονη κόρη της Angelina Jolie έγινε σχεδιάστρια και πρέπει να δεις τα υπέροχα κοσμήματά της

Η Angelina Jolie στα 16 της είναι ίδια με την κόρη της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved