5 celebrity μπαμπάδες και η σχέση με τα παιδιά τους που έχει γίνει viral στα social media

Η γιορτή του πατέρα έφτασε και εμείς κάνουμε like στους μπαμπάδες που περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους με τα παιδιά τους.

Η γιορτή του πατέρα είναι κινητή γιορτή και παραδοσιακά γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Έτσι φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Επειδή καμιά φορά τους μπαμπάδες, συγκριτικά με τη γιορτή της μητέρας, τους αφήνουμε λίγο παραπονεμένους ας δούμε μερικούς μπαμπάδες από την εγχώρια και ξένη showbiz, οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους, στηρίζοντας τις επιλογές τους ενώ δεν λένε «όχι» σε καμία τους επιθυμία όσο «τρελή» κι αν ακούγεται.

Στέλιος Κρητικός

Πρώτος και καλύτερος ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο οποίος έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον 23χρονο Μιχαήλ-Άγγελο και τον 20χρονο Άρη και δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, την 7χρονη Κόμησσα και την 2χρονη Χριστίνα. Ο ηθοποιός δεν χαλάει χατήρι στα παιδιά του με τα οποία έχει πολύ καλή σχέση κι έτσι λέει το «ναι» στα βίντεο στο Tik Tok που γυρίζουν οι γιοι του και τα οποία τελικά γίνονται viral.

https://www.instagram.com/reel/CmM58WVI2T3/

Γιάννης Πλούταρχος

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι μπαμπάς πέντε παιδιών ενώ σίγουρα γνωρίζεις τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, τον Γιώργο και την Κατερίνα, οι οποίοι ακολουθούν τα βήματά του στο τραγούδι. Βέβαια, θα τους γνωρίζεις με το επίθετο Κακοσαίος/ου αφού αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του τραγουδιστή μπαμπά τους, ο οποίος τους στηρίζει στα πρώτα τους βήματα. Ακολουθούν η 16χρονη Ελεωνόρα, η 14χρονη Παναγιώτα και ο 11χρονος Κωνσταντίνος.

https://www.instagram.com/reel/Cssw-EgINyJ/

Από τις αγαπημένες στιγμές του τραγουδιστή είναι όταν μαζεύονται και τραγουδάνε όλοι μαζί με εκείνον να είναι στην κιθάρα. Άλλωστε και τα υπόλοιπα τρία παιδιά του έχουν πολύ καλή φωνή και είναι λογικό με αυτά τα γονίδια.

https://www.instagram.com/p/CMPOZRbljms/

David Beckham

O πρώην ποδοσφαιριστής είναι από τους πιο cool μπαμπάδες του Hollywood. Ο ίδιος έχει πολύ καλή σχέση τόσο με τους τρεις γιους του, τον 24χρονο Brooklyn, τον 20χρονο Romeo και τον 18χρονο Cruz, όσο και με την μικρότερη Harper Seven.

victoriabeckham_350756463_2742776085863881_2482788432139622033_n.jpg

Δεν διστάζει, μάλιστα να τους κάνει κάθε χατήρι, όπως έκανε και πρόσφατα πηγαίνοντας με την Harper Seven στην συναυλία του Harry Styles, στην οποία οι δυο τους τραγούδισαν ξέφρενα ενώ μοιράστηκαν ένα ροζ μποά που είχε πάρει μαζί της η μικρή Harper.

https://www.instagram.com/reel/CtfL4wjIV6P/

Νάσος Γαλακτερός

Ο πρώην μπασκετομπολίστας έχει δύο παιδιά που σίγουρα τα έχει πάρει το μάτι σου σε κάποιο story ή βίντεο στο Instagram. Ο Νάσος Γαλακτερός έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον 26χρονο Παύλο και την 9χρονη Σοφία από τον δεύτερο γάμο του με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Τον Παύλο τον είχαμε γνωρίσει και μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor το 2021.

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι ακόμη ένας μπαμπάς που θα έκανε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού του κι έτσι ο ίδιος βρέθηκε μαζί με τον Παύλο να παίζουν στο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι Asia Express, υπό αρκετά αντίξοες συνθήκες θα λέγαμε.

los_galakteros_312329864_1772359239795870_7095673183397338590_n-(1).jpg

Σάκης Ρουβάς

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ πέρα από τραγουδιστής είναι και μπαμπάς τεσσάρων παιδιών, της 15χρονης Αναστασίας, του 12χρονου Αλέξανδρου, της 10χρονης Αριάδνης και του 7χρονου Απόλλωνα.

O ίδιος αυτοσαρκάζεται συχνά με το γεγονός ότι το μεγάλωμα τεσσάρων παιδιών δεν είναι και τόσο εύκολο, ενώ στο προφίλ του θα δεις αρκετές φωτογραφίες με εκείνον και τα παιδιά του να κάνουν διάφορες δραστηριότητες. Παράλληλα, με κάθε ευκαιρία δεν κρύβει το πόσο περήφανος είναι γι' αυτά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved