Ποιος χαρακτήρας του «Stranger Things» είσαι με βάση το ζώδιο σου

Βλέπεις «Stranger Things»; Μάθε ποιος χαρακτήρας θα ήσουν με βάση το ζώδιό σου!

Επιτέλους έφτασε η 4η σεζόν του Stranger Things! Προς τιμήν της επιστροφής, μιας από τις αγαπημένες μας σειρές του Netflix ταιριάξαμε κάθε έναν από τους κύριους χαρακτήρες με ένα ζώδιο για να δούμε εσύ αν έπαιζες στη σειρά, ποιον θα υποδυόσουν! Τον Hopper, την Erica ή την Eleven; Άφησε τα αστέρια να αποφασίσουν.

Yummy! Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε αντιπροσωπεύει με βάση το ζώδιό σου

Κριός: Jim Hopper

Ο Χόπερ προστατεύει πάρα πολύ την πόλη στην οποία μεγάλωσε, ακόμη και από μακριά στη Ρωσία. Επίσης, έχει την αίσθηση του μέτρου, κάτι που έχουμε δει στον Χόπερ.

Ταύρος: Max Mayfield

Όταν πρόκειται για ένα καταπληκτικό BFF, η Max είναι η πρώτη που σκέφτεσαι! Η Max είναι πολύ πιστή στην Eleven και τη συμβουλεύει για τη σχέση της με τον Mike. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική σύντροφος του Lucas.

https://www.instagram.com/p/CeL3MKru6J4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δίδυμοι: Dustin Henderson

Ο Dustin είναι πολύ περίεργος και θέλει πάντα να διευρύνει τους ορίζοντές του. Η ευφυΐα και η δίψα του Dustin για γνώση τον οδηγούν στο να είναι ένας άνθρωπος που τα ξέρει όλα και στην πραγματικότητα…όντως τα ξέρει όλα! Όχι μόνο στην επιστήμη, αλλά και στη ζωή. Είναι ένας φοβερός φίλος, όπως είναι οι περισσότεροι Δίδυμοι.

Καρκίνος: Joyce Byers

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι στοργικοί αλλά και ξεροκέφαλοι, όπως και η Joyce Byers.

Λέων: Steve Harrington

Η γοητεία, ο πλούτος και η ευγενική συμπεριφορά του Steve τον κάνουν τον πρίγκιπα του Χόκινς. Ναι, μπορεί να είναι πολύ εγωιστής (όπως κάθε Λέοντας), αλλά έχει μια μεγάλη καρδιά που μπορούν να δουν λίγοι «τυχεροί».

Παρθένος: Nancy Wheeler

Οι δημοσιογραφικές δεξιότητες και τα μεγάλα όνειρα της Nancy να γίνει ρεπόρτερ βοηθούν στην αποκάλυψη των σκοτεινών μυστικών του Hawkins and the Upside Down. Η επιθυμία της να αποκαλύψει την αλήθεια και να βοηθήσει τους άλλους, κάνει τη Nancy ιδανική Παρθένο, παρόλο που της λείπει η υπομονή για τον αδερφό της, τον Mike, μερικές φορές. Αν και είναι δημοφιλής, η Nancy έχει μεγαλύτερους στόχους για τον εαυτό της…έξω από την πόλη.

Ζυγός: Mike Wheeler

Από τη στιγμή που ο Mike κοιτάει στα μάτια την Eleven, αρχίζει να νιώθει πιο έντονα συναισθήματα για εκείνη. Όπως κάθε Ζυγός, έτσι και ο Μάικ περνάει το μεγαλύτερο μέρος της σειράς έχοντας «πεταλούδες στο στομάχι» για την παιδική και πρώτη του αγάπη.

https://www.instagram.com/reel/CeMd_nWDjqj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σκορπιός: Lucas Sinclair

Από την αρχή, ο Lucas είναι καχύποπτος για την Eleven. Όλοι οι Σκορπιοί έχουν έναν αμυντικό μηχανισμό όταν γνωρίζουν νέα άτομα, κάτι που εξηγεί τον δισταγμό του Lucas να καλωσορίσει την Eleven στη συμμορία. Η καρδιά του Lucas, ωστόσο, δεν έχει όρια όταν πρόκειται για τη Max. Όπως το 99,999% των Σκορπιών, πέφτει στα πατώματα όταν ερωτεύεται.

Τοξότης: Erica Sinclair

Αν και είναι η μικρότερη αδερφή του Lucas, η Erica δεν ζει στη σκιά του. Η Erica είναι η πιο παρορμητική, απερίσκεπτη και περιπετειώδης από τη συμμορία. Γι' αυτό άνετα θα μπορούσε να είναι Τοξότης, που δεν υποχωρεί ποτέ μπροστά στις αντιξοότητες.

Αιγόκερως: Will Byers

Μετά την παραμονή του στο Upside Down, ο Will χάνει το αθώο κομμάτι του εαυτού του και ωριμάζει απότομα. Γίνεται ένας πραγματικός Αιγόκερως.

Υδροχόος: Jonathan Byers

Όπως ο Jonathan, οι Υδροχόοι βαδίζουν στο ρυθμό των δικών τους σκέψεων και έχουν την επανάσταση μέσα τους.

Ιχθύς: Eleven / Jane Hopper



Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για τη μυστικιστική φύση τους και την εξυπνάδα τους γι' αυτό και η Eleven θα μπορούσε άνετα να είνα Ιχθύς. Αρκεί να παρατηρήσεις ότι έχει χρυσή καρδιά και είναι μια ευγενική φίλη με όσους ανήκουν στον κοινωνικό της κύκλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το πιο yummy πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου

Αυτό το στυλ μαγιό σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved