Αυτό το στυλ μαγιό σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις μαγιό; Άφησε το ζώδιό σου να διαλέξει για σένα!

Ο Μάιος είναι εδώ, girls! O Μάιος επιτέλους έφτασε και οι θερμοκρασίες από εδώ και πέρα όλο και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Με λίγα λόγια…έπιασαν οι ζέστες! Και τι σημαίνει αυτό; Θάλασσα, μπάνιο, βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο νωρίς, αλλά έχω να σου πω ότι οι παραλίες έχουν ξεκινήσει να γεμίζουν ήδη από το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη αφού η Μεγάλη Εβδομάδα μάς βρήκε με ζέστη! Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και έχεις ήδη ξεκινήσει τα μπάνια σου ή πρόκειται να τα ξεκινήσεις, τότε είμαι σίγουρη ότι η αναζήτησή σου στο Internet για νέα μαγιό «έχει πάρει φωτιά» και ψάχνεις αυτό το ένα που θα σου ταιριάζει απίστευτα.

Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κραγιόν για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό το μαγιό είναι για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Την απάντηση μπορεί να σου τη δώσει το ζώδιό σου. Μαζί σήμερα θα δούμε ποιο μαγιό των Beachy Dreams σου, είναι ακριβώς για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου. Πάμε να δούμε!

Κριός

Όταν πηγαίνεις στην πισίνα, σαν Κριός, ψάχνεις να κάνεις μια βουτιά με την πρώτη ευκαιρία. Γι' αυτό θέλεις ένα μαγιό που μπορεί κανείς να το δει από «χιλιόμετρα μακριά». Οτιδήποτε έχει μια λάμψη neon χρώματος θα κάνει τον Κριό να αισθάνεται ορατός, ενώ ταυτόχρονα θα διασκεδάζει στο νερό.

Ταύρος

Ένα μαγιό με χαμηλό, βαθύ v μπροστά ή πίσω θα αναδείξει την αισθησιακή φύση του Ταύρου.

Δίδυμοι

Αυτό που χρειάζεσαι σαν Δίδυμος είναι ένα μαγιό που είναι εξίσου ευέλικτο με εσένα. Οι Δίδυμοι θα λατρέψουν να φορούν ολόσωμο ή μπικίνι που έχει δύο διαφορετικά χρώματα.

Καρκίνος

Παρόλο που είσαι ζώδιο του νερού, Καρκίνε, νιώθεις πολύ πιο άνετα να ξαπλώνεις στην άμμο παρά να πηγαίνεις στο νερό. Για τις μέρες που θέλεις να χαλαρώσεις, προτίμησε ένα ολόσωμο μαγιό για να νιώθεις άνετη και έτοιμη να απολαύσεις τον καυτό ήλιο.

https://www.instagram.com/p/CZw7pLqtMuC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λέων

Ας είμαστε ειλικρινείς, Λέοντα! Δεν θα πας σε ένα beach party χωρίς να μη σκεφτείς ότι πρέπει να τραβήξεις έστω και λίγο τα βλέμματα! Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μπικίνι σε έντονο χρώμα, όπως και η προσωπικότητά σου. Φυσικά και αυτό σημαίνει κόκκινο.

Παρθένος

Προτιμάς μια μοντέρνα αισθητική Παρθένε, και τα μαγιό σου δεν αποτελούν εξαίρεση. Ένα κλασικό μαγιό, χωρίς έντονα prints πάνω του, είναι αυτό που θα επιλέξει να φορέσει η Virgo δίπλα στο κύμα.

https://www.instagram.com/p/CUNHAkRIy_l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, εσύ θα θελήσεις να κάνεις τη διαφορά στην παραλία. Συνεπώς, θα επιλέξεις ένα glam κομμάτι εμπνευσμένο απ’ το Χόλιγουντ.



Σκορπιός

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα φορέσει με λαχτάρα ένα animal print μαγβιό, αυτό είναι ο Σκορπιός. Ένα έντονο μαγιό θα κάνει τον Σκορπιό να ξεχωρίσει στη παραλία ή στην πισίνα!

Τοξότης

Σου αρέσει να λάμπεις και να αστράφτεις στην παραλία με ένα τολμηρό, λαμπερό μαγιό με έντονο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CZCx3YyIB-m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αιγόκερως

Ψάχνεις για κάτι χαριτωμένο αλλά λειτουργικό αυτό το καλοκαίρι. Ένα ψηλόμεσο μπικίνι θα ταιριάζει στο συντηρητικό και κλασικό στυλ του Αιγόκερου. Είναι αυτό που χρειάζεσαι και όσο για το μαύρισμα; Θα είναι το τέλειο!

https://www.instagram.com/p/CQlX288hTwY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υδροχόος

Εσύ Υδροχόε μου μπορείς να επιλέξεις ένα μαγιό με κοψίματα στο μπροστινό μέρος, πίσω ή στο πλάι, μια επιλογή που αγκαλιάζει το μοναδικό σου στυλ.

https://www.instagram.com/p/CQTurTNgFNx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιχθύς

Το νερό είναι ο κόσμος σου και ένα μαγιό το καλοκαίρι, συχνά μοιάζει σαν το δεύτερο δέρμα σου. Έτσι, ένα ολόσωμο ή μπικίνι σε στυλ halter θα σου επιτρέψει να κολυμπήσεις ελεύθερη χωρίς περιορισμούς στα αλμυρά νερά.

https://www.instagram.com/p/Ca5J_UBviqs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγωτό από τώρα; Ναι - Αυτή η γεύση θα σε ξετρελάνει με βάση το ζώδιό σου

Μάντεψε ποιος - Αυτός ο χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved