Ποια είναι η ιδανική απόχρωση κραγιόν για σένα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αν θες να χαζέψεις κάτι πριν κοιμηθείς, τότε δες ποια απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου. Have fun!

You are not alone! Όλες προσπαθούμε πάντα να επιλέξουμε την τέλεια απόχρωση για τα χείλη μας, που συμπληρώνει την προσωπικότητά μας. Ενώ συμφωνούμε ότι όλα τα χρώματα είναι όμορφα, η απάντηση για την ιδανική απόχρωση για εσένα μπορεί… να κρύβεται στα άστρα.

Spring manicure! Τι σχέδιο να κάνεις στα νύχια σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Σου έχω μια λίστα παρακάτω με τις καλύτερες αποχρώσεις χειλιών για κάθε ένα ζώδιο ξεχωριστά. Μην αργείς. Ξεκίνα το scroll!

1. Κριός

Ακριβώς όπως η προσωπικότητά σου, το τολμηρό και φλογερό κόκκινο είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει σύμφωνα με το ζώδιό σου. Ένα κόκκινο κραγιόν είναι must have για σένα.

2. Ταύρος

Η ζεστασιά είναι εκείνη που καθορίζει την προσωπικότητά σου. Έτσι, οι καφέ αποχρώσεις σου ταιριάζουν γάντι! Οι αποχρώσεις κραγιόν που εμπεριέχουν καφέ τόνους φτιάχτηκαν για σένα.

3. Δίδυμοι

Η ευελιξία είναι η τέλεια λέξη για να περιγράψει κάνεις αυτό το ζώδιο και η ζεστή ροδακινί απόχρωση είναι ιδανική για εσένα αν είσαι Δίδυμος.



4. Καρκίνος

Η ευαισθησία και η φροντίδα είναι η μία σου πλευρά και η ξεροκεφαλιά η άλλη. Το ροζ είναι αυτό που αρμόζει στην προσωπικότητά σου.

https://www.instagram.com/reel/Cb-YOTTq_Yu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Λέων

Σαν Λέοντας είσαι ατρόμητη. Τα μεταλλικά χρώματα είναι μια ιδανική επιλογή για αυτό το ζώδιο του ήλιου, καθώς ενισχύει την προσωπικότητά του.

6. Παρθένος

Εκλεπτυσμένη και αριστοκρατική είσαι σαν Παρθένος και όπως και η προσωπικότητά σου, το πορτοκαλί χρώμα είναι τέλειο για σένα.

7. Ζυγός

Κοινωνική και εξωστρεφής είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου, και γι’ αυτό χρειάζεσαι ένα pop χρώμα κραγιόν. Ποιο είναι αυτό; Το κοραλλί. Μια ιδανική απόχρωση που συμπληρώνει την αύρα σου.

https://www.instagram.com/reel/CKUMe-hKj0x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

8. Σκορπιός

Αντιθέτως, εσύ Σκορπίνα μου είσαι εσωστρεφής και μυστηριώδης. Θα σε πω και παρεξηγημένο ζώδιο, γιατί ενώ όλοι σε θεωρούν σκληρή, κατά βάθος κρύβεις μια μεγάλη ευαισθησία! Έτσι, το μωβ είναι η καλύτερη απόχρωση κραγιόν για σένα.

9. Τοξότης

Αυτό το ζώδιο είναι η προσωποποίηση του party animal! Η καλύτερη απόχρωση κραγιόν για εσένα είναι το μπορντό.

10. Αιγόκερως

Εργατική και πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σου Αιγοκαιρίνα. Το καφέ είναι το χρώμα κραγιόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου.

11. Υδροχόος

Διασκεδαστικό, τρυφερό και ιδιόρρυθμο ζώδιο. Η ψυχή της παρέας! Όλα αυτά σε περιγράφουν και μια wine απόχρωση ταιριάζει απίστευτα στην προσωπικότητά σου.



12. Ιχθύς

Δημιουργικά μυαλά, ονειροπόλοι και γοητευτικές προσωπικότητες είναι οι Ιχθείς. Το Poppy pink σε περιγράφει απόλυτα.



Οτιδήποτε ιδιόμορφο και ζωηρό σε προσελκύει και ως εκ τούτου μια fun ροζ απόχρωση κραγιόν είναι απαραίτητη στο νεσεσέρ σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγωτό από τώρα; Ναι - Αυτή η γεύση θα σε ξετρελάνει με βάση το ζώδιό σου

Μάντεψε ποιος - Αυτός ο χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

sonido original - Esteve &lt3

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved