Yummy! Αυτό το πιάτο ζυμαρικών σε αντιπροσωπεύει με βάση το ζώδιό σου

Δεν ξέρεις τι να φας για βραδινό; Μακαρόνια και μάθε ποιο πιάτο ζυμαρικών είναι φτιαγμένο για σένα με βάση το ζώδιό σου!

Δεν είναι πάντα εύκολο να αποφασίσεις τι θα φας για βραδινό. Πολλές ιδέες περνούν από το μυαλό σου αλλά ένα είναι το σίγουρο! Ότι θέλεις κάτι απλό και σχετικά γρήγορο στο μαγείρεμα. Και φυσικά, να είναι νόστιμο (αυτό δεν το διαπραγματεύομαι)!

Παραδέξου το! Τα μακαρόνια σε μια τέτοια περίπτωση φαίνονται δελεαστικά και τα προτιμάμε πάντα γιατί πέρα από γρήγορα στο μαγείρεμα, είναι και νόστιμα. Μιας και τα μακαρόνια, λοιπόν, είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά όλων μας, ώρα να παίξουμε και να δούμε ποια μακαρονάδα είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σου σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Αυτό είναι το πιο yummy πρωινό για σένα με βάση το ζώδιό σου

Εσένα ποιο πιάτο ζυμαρικών σε αντιπροσωπεύει;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα παρορμητικό και παθιασμένο ζώδιο! Τα καλύτερα ζυμαρικά για τον «φλογερό» εαυτό σου είναι τα ραβιόλια στον φούρνο με κολοκύθια. Θέλεις μια γλυκιά γεύση; Γέμισέ τα με ένα τυρί που να μην είναι όμως πικάντικο. Θέλεις κάτι πιο αλμυρό; Δοκίμασέα τα με σκόρδο, παρμεζάνα και φασκόμηλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είναι καταπληκτικά.

https://www.instagram.com/tv/Cd9MSFcNBl3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ταύρος

Ταύρε, είσαι αποφασισμένη και φιλόδοξη και αγαπάς την πολυτέλεια και την άνεση. Μιας και σου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα, για εσένα είναι ό,τι πρέπει μια μακαρονάδα με 4 τυριά!

Δίδυμοι

Σαν Δίδυμος, είσαι ευπροσάρμοστη και κοινωνική, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι έχεις δύο πλευρές. Η pasta carbonara είναι το πιάτο σου!



Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και λατρεύουν να έχουν τις ανέσεις τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο για σένα από ένα μεγάλο πιάτο με λαζάνια.

Λέων

Λέοντα, είσαι party animal και είσαι πάντα έτοιμη για μια περιπέτεια, όμως... στο φαγητό είσαι του κλασικού. Τα ζυμαρικά με σάλτσα είναι το τέλειο πιάτο για σένα.

Παρθένος

Παρθένε, είσαι πρακτική και ευσυνείδητη, κάνοντας τα ζυμαρικά primavera το καλύτερο πιάτο για σένα. Γεμάτο φρέσκα, εποχιακά λαχανικά που συνήθως συνδυάζονται με ελαφρύ βούτυρο και σκόρδο ή σάλτσα ντομάτας, αυτό το γευστικό, υγιεινό πιάτο σίγουρα θα σε ξετρελάνει.

Ζυγός

Σαν Ζυγός είσαι ισορροπημένη και στοχαστική. Η μακαρονάδα pesto είναι ό,τι καλύτερο για σένα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ώριμοι και λίγο μυστηριώδεις. Τα μακαρόνια με κοτόπουλο και λευκή σάλτσα είναι αυτά που... σου αναλογούν.

Τοξότης

Τοξότη, έχεις αληθινή επιθυμία για περιπέτεια. Το τέλειο πιάτο για εσένα; Το Fiocchi, ζυμαρικά με τυρί και αχλάδι που είναι γλυκά, φρουτώδη, πλούσια και με ξηρούς καρπούς με σάλτσα από καρύδι και Gorgonzola από πάνω.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι εργατική και αξιόπιστη. Και τι πιο ιδανικό από ένα υπέροχο πιάτο μακαρόνια με κιμά; Είναι το ίδιο κλασικό με εσένα. Αυτό το νόστιμο πιάτο είναι ο τέλειος τρόπος για να ανταμείψεις τον εαυτό σου στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Υδροχόος

Υδροχόε, είσαι μοναδικός! Τα ζυμαρικά σου είναι γεμάτα μανιτάρια και περιχυμένα με σάλτσα γλυκοπατάτας. Ένα μοναδικό πιάτο, όπως κι εσύ.

Ιχθείς



Σαν Ιχθύς, είσαι δημιουργική και καλλιτεχνική ψυχή και τίποτα δεν μπορεί να σε γοητεύσει περισσότερο από μια γευστική μακαρονάδα mezzaluna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το στυλ μαγιό σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου

Πρώτο ραντεβού: Τι να φορέσεις σύμφωνα με το ζώδιό σου για να υπάρξει... και δεύτερο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved