Πρώτο ραντεβού: Τι να φορέσεις σύμφωνα με το ζώδιό σου για να υπάρξει... και δεύτερο

Οι Λέοντες θα νιώθουν καλύτερα με τακούνια και sexy dress, προφανώς!

Η επιλογή ρούχων για το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι αγχωτική. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές, ειδικά όταν πρόκειται για ρομαντισμό, επομένως ξέρω ότι ποτέ αυτό το άγχος δεν το περνάς μόνη σου αλλά… με τις φίλες σου (αναλύετε όλη μέρα και την παραμικρή λεπτομέρεια), και έχεις μια στρατηγική στο μυαλό σου την οποία και θα ακολουθήσεις!

Θα είσαι cool με σκισμένο jean ή θα δείχνεις θηλυκή με ένα flirty φόρεμα; Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να φοράς ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα.

Παγωτό από τώρα; Ναι - Αυτή η γεύση θα σε ξετρελάνει με βάση το ζώδιό σου

Και όμως! Το ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις outfit για το πρώτο ραντεβού

Εάν αισθάνεσαι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού (και ποια δεν την πιάνει κρύος ιδρώτας απ’ το άγχος της μεταξύ μας), τότε μπορείς να απευθυνθείς στα αστέρια, και πού ξέρεις; Μπορεί να σου δώσουν μια καλή απάντηση!

Έτσι, για να σε βοηθήσω να αποφασίσεις τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού, σου έχω έναν οδηγό με το τι μπορεί να φορέσει κάθε ζώδιο στο πρώτο του ραντεβού και φυσικά να νιώθει άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/reel/CZZaMd1s_3N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κριός

Ο Κριός θα θέλει μια πιο σπορ εμφάνιση, όπως σκισμένα τζιν, sneakers και ένα μπλουζάκι vintage στυλ. Θα νιώσεις χαλαρή ενώ φοράς αυτό το outfit στο πρώτο ραντεβού, κι έτσι θα είσαι super cool!

Ταύρος

Σαν αισθησιακός Ταύρος θα επιλέξεις ένα φόρεμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες για να τονίσει όλα τα υπέροχα σημεία του σώματός σου. Ένα ριμπ φόρεμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, και αν επιλέξεις ένα με ψηλή λαιμόκοψη και midi μήκος, θα είναι το ιδανικό αφού θα κρατήσει και λίγο τα προσχήματα!

Hot μεν, σεμνές δε, ο απόλυτος συνδυασμός. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα δερμάτινο jacket αν πρόκειται για βραδινή έξοδο ή sneakers για μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα φορέσει τζιν το οποίο και θα συνδυάσει με ένα satin top σε πιο φαρδιά γραμμή!

https://www.instagram.com/p/CCV1LtshUgZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καρκίνος

Ένα slip dress είναι ένα άνετο ρούχο για εσένα Καρκινάκι, και μπορείς φυσικά να το φορέσεις στο πρώτο σου ραντεβού.

Λέων

Εσύ δραματικέ Λέοντα, θα φορέσεις ένα δαντελωτό φόρεμα και ψηλοτάκουνα στο πρώτο σας ραντεβού για να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Θέλεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και με αυτή την επιλογή…θα το πετύχεις σίγουρα.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος team, τότε θα πας σε πιο matching προτάσεις. Για παράδειγμα, ένα ασορτί κίτρινο σακάκι και παντελόνι συνδυάζει τέλεια την κομψότητα και ταυτόχρονα τη hot πλευρά σου και είναι επίσης μια κίνηση απόλυτης δύναμης.

Ζυγός

Ο δρόμος είναι μονόχρωμος για σένα, girl! Ένα μονόχρωμο ρούχο ή ένα ασορτί εμπριμέ σετ, θα σε κάνει να αισθάνεσαι ισορροπημένη και να έχεις τον έλεγχο όταν κάνεις τις πρώτες εντυπώσεις.

Σκορπιός

Total black για σένα Σκορπίνα μου, μια super hot επιλογή. Ένα black, slip dress και ασορτί πέδιλα (μιας και τώρα ο καιρός είναι πιο ζεστός), συν κολιέ με αλυσίδα θα αναδείξουν τα πιο έντονα συναισθήματά σου. Θα είσαι ακαταμάχητη.

black dress

Τοξότης

Τζιν σορτς με καλσόν και ένα crop top, ένα τέτοιο look σε αντιπροσωπεύει Κριέ ως ελεύθερο πνεύμα που είσαι! Δε θα το σκεφτείς υπερβολικά και θα επιλέξεις αυθόρμητα ένα fun ρούχο σαν αυτό.

Αιγόκερως

Εφόσον βλέπεις τα πρώτα ραντεβού σαν συνεντεύξεις, θα θέλεις να φορέσεις ένα πιο αυστηρό κομμάτι σαν μπλέιζερ. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις ένα ύφασμα ή ένα χρώμα που αναπνέει romantic vibes, όπως ένα ροζ, satin.

Υδροχόος

Ένα δερμάτινο παντελόνι θα κάνει εντύπωση στο πρώτο ραντεβού σου. Όπως και να το κάνεις το δερμάτινο σού δίνει πιο wild vibes μιας και θες να αναδείξεις και την άγρια ​​πλευρά σου.

leather skirt

Ιχθύς

Θα επιλέξεις ένα άνετο φόρεμα που να ταιριάζει με το μυστικιστικό σου πνεύμα στο πρώτο ραντεβού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάντεψε ποιος - Αυτός ο χαρακτήρας της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Spring manicure! Τι σχέδιο να κάνεις στα νύχια σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved