New Year's Resolutions! Οι νέοι στόχοι που πρέπει να θέσεις το 2022 ανάλογα με το ζώδιό σου

Η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει στο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το νέο έτος.

Το νέο έτος πλησιάζει και είτε το υποδεχτείς με την οκογένειά σου είτε διασκεδάζοντας ξέφρενα με τις φίλες σου, είναι σημαντικό να θέσεις νέους στόχους και να ορίσεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στο 2022.

tsanta 2

Θα πάρεις δώρο στο αγόρι ή την κολλητή σου; Διάλεξέ το με βάση το ζώδιό τους

Η Πρωτοχρονιά αποτελεί πάντα ένα κίνητρο για μικρές ή μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας και αυτή την εποχή, οι περισσότερες από εμάς παίρνουμε τις μεγαλύτερες αποφάσεις που έχουμε πάρει ολόκληρη τη χρονιά.

Φυσικά, δε χρειάζεται οι στόχοι που θα θέσουμε να είναι εξαιρετικά μεγάλοι... Άλλωστε, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που πάντα κάνουν τη διαφορά και είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείς με το πώς το να κάνεις μικρές αλλαγές στη ζωή σου, θα σε οδηγήσει στο να πετύχεις κάποιους πολύ μεγαλύτερους στόχους.

Εάν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιος θα είναι ο πρώτος στόχος που πρέπει να θέσεις για τη νέα χρονιά, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει!

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου): Ξεκίνα τον διαλογισμό

dialogismos

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο με πολύ πάθος. Είσαι τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ως ζώδιο της φωτιάς, είσαι πάντα εν κινήσει και θέλεις να έχεις όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου. Είσαι, όμως, γνωστή και για την πιο... σκοτεινή και νευρική πλευρά σου. Με τον διαλογισμό, θα μπορέσεις να καταπολεμήσεις αυτή την ανυπομονησία και τον θυμό που συσσωρεύονται μερικές φορές μέσα σου.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου): Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου και δώρισε αυτά που δε χρειάζεσαι

Ως Ταύρος, λατρεύεις την πολυτέλεια και την άνεση, γι' αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχεις συγκεντρώσει αρκετά ρούχα και αξεσουάρ τα τελευταία χρόνια. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να φανείς γενναιόδωρη και να χαρίσεις όλα αυτά που δε φοράς πια. Σκέψου το αυτό όχι μόνο σαν μια αφορμή για να τακτοποιήσεις την ντουλάπα σου, αλλά και σαν μια τέλεια ευκαιρία για να αναθεωρήσεις τη νοοτροπία σου σχετικά με τον καταναλωτισμό.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου): Ξεκίνα ένα podcast

Κάθε Δίδυμος που σέβεται τον εαυτό του θέλει να κάνει ένα podcast και ενώ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας, εσύ ξέρεις ότι θα ήσουν εξαιρετική σε αυτό! Ως ζώδιο του αέρα, έχεις το χάρισμα της επικοινωνίας και της αίσθησης του χιούμορ, επομένως το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα άτομο για να σε βοηθήσεις στην οργάνωση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου): Απόκτησε ένα ημερολόγιο

imerologio

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο, γι' αυτό το να ξεκινήσεις να γράφεις όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι σε ένα ημερολόγιο, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεσπάς και να αντιμετωπίζεις καθετί που προκύπτει.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου): Ξεκίνα να σημειώνεις τα πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής και το βρίσκουμε λογικό αφού είναι κυβερνούμενο από τον ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Ωστόσο, αυτή η τάση να είσαι συνέχεια στο προσκήνιο και ανάμεσα σε πολύ κόσμο, μπορεί να σε εμποδίσει από το να ασκείς ευγνωμοσύνη. Γι' αυτό ξεκίνα να γράφεις καθημερινά ένα πράγμα για το οποίο είσαι ευγνώμων και θα εκπλαγείς με το πόσο ομορφότερα θα σε κάνει συτή η συνήθεια να νιώθεις με τον εαυτό σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου): Επιβράβευσε τον εαυτό σου για όσα έχεις καταφέρει

Οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί και δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ωστόσο, παρά τη σκληρή δουλειά και τη βοήθειά τους προς τους άλλους, εξακολουθούν να είναι αυστηροί με τον εαυτό τους. Φέτος, όρισε ως στόχο να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για κάθε επίτευγμα που επιτυγχάνεις. Είτε είναι κάτι μεγάλο, όπως το ότι πέρασες στο πανεπιστήμιο που ήθελες, είτε κάτι μικρό, όπως η δημιουργία της τέλειας σύνθεσης λουλουδιών ή η δοκιμή μιας νέας συνταγής, επικεντρώσου στο πόσο καλή είσαι σε ό,τι κι αν καταπιαστείς.



Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου): Δώσε προτεραιότητα στον χρόνο που περνάς με τον εαυτό σου

Ο Ζυγός αποτελεί ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, τείνεις να περνάς πολύ χρόνο με άλλους ανθρώπους και είσαι πολύ κοινωνική. Ωστόσο, το να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου την επερχόμενη χρονιά, θα σε βοηθήσει να σε γνωρίσεις καλύτερα, κάτι που θα είναι απίστευτα χρήσιμο όταν έρθει η ώρα να πάρεις αποφάσεις ή να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις – πράγματα που τείνεις να αποφεύγεις.

Δες στην παρακάτω photo gallery τους ιδανικούς στόχους για τα υπόλοιπα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Let's play! Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο nail art σου ταιριάζει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved