Star του Riverdale αποκάλυψε τι κάνει πριν από κάθε γύρισμα

Εντάξει λοιπόν, αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Όλες έχουμε την περιέργεια όσον αφορά την καθημερινότητα των αγαπημένων μας ηθοποιών. Η αλήθεια είναι ότι τους γνωρίζουμε καλύτερα από τα social media, μέσα από τα stories και τις αναρτήσεις τους, τίποτα όμως δεν είναι ίδιο μέσα από τα social.

Η αγαπημένη σου Madelaine Petsch, έχει γίνει ήδη γνωστή-και πολύ αγαπητή προς το κοινό- μέσα από τη σειρά «Riverdale». Την έχουμε όλοι αγαπήσει και μάλιστα πολλές από εμάς έχουν ταυτίσει και μαζί της. Δε θα ήθελες λοιπόν να μάθεις τι κάνει στον ελεύθερό της χρόνο και ιδίως πριν τα γυρίσματα της σειράς;

Διάβασε ακόμη: Η Natasha Kay τραγουδάει unplugged για εσένα και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της!

Το κορίτσι μας έχει κανάλι στο YouTube και να ξέρεις οι εγγεγραμμένοι χρήστες είναι περισσότεροι από 6 εκατομμύρια. Λοιπόν ναι, το νέο της vlog είναι άκρως αποκαλυπτικό και μόλις μάθαμε τι κάνει πριν τα γυρίσματα της σειράς.

Αποκάλυψε πως πριν βρεθεί στο σετ, ξυπνά στις έξι το πρωί για να κάνει τη γυμναστική της. Αυτό κι αν είναι τρελό! Όπως και να έχει στο παρακάτω video θα μάθεις ποια είναι η ρουτίνα της και πού ξέρεις μπορεί και να εμπνευστείς από αυτό για τις ασκήσεις γυμναστικής σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved