O Cole Sprouse εθεάθη με άλλη του συμπρωταγωνίστρια μετά τον χωρισμό του

Ο χωρισμός τελικά μάλλον είναι οριστικός.

Πολύ καιρό ακούγονταν οι φήμες ότι ένα πολύ γνωστό ζευγάρι του Hollywood που ο κόσμος γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή των ηθοποιών σε μία από τις πιο γνωστές σειρές παγκοσμίως χώρισε. Βέβαια, για πολλούς ακούγονται τα πάντα, οπότε εφόσον εκείνοι δεν έβγαιναν να το επιβεβαιώσουν, κανείς δεν έδινε σημασία. Ώσπου, τον προηγούμενο μήνα έγινε κι αυτό και οι fans τους βρέθηκαν απορημένοι με την όλη κατάσταση.

Μιλάμε για τον Cole Sprouse και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Riverdale Lili Reinhart που αποφάσισαν να τελικά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.


Διάβασε επίσης: Οι EveryDay συνήθειες που απέκτησες στο σπίτι και δεν σκοπεύεις να αφήσεις «εκτός»

Ακόμη οι θαυμαστές τους ελπίζουν ότι θα τα ξαναβρούν, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δε φαίνεται να είναι στον ορίζοντα. Ο Cole δείχνει να είναι σε μία φάση που χαλαρώνει και απολαμβάνει και λίγο τη μοναξιά του, στο status, όμως, γιατί κατά τα λοιπά έχει αρχίσει τις εξόδους.

Πρόσφατα, εθεάθη σε εστιατόριο του Δυτικού Hollywood μαζί με μία άλλη ηθοποιό της σειράς, τη Madelaine Petsch, αλλά και μία εξίσου γλυκιά και όμορφη ηθοποιό, τη Margaret Qualley (The Nice Guys, Death Note, Once Upon A Time In Hollywood).

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει με τα κορίτσια, αφού τον τελευταίο καιρό, ο φωτογραφικός φακός τους έχει «συλλάβει» αρκετές φορές μαζί, οπότε φαίνεται ότι το παρεάκι έχει «δέσει».




Διάβασε επίσης: EveryDay love: Πώς θα διατηρήσεις τη σχέση σου όταν η απόσταση σας κρατά μακριά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved