Η Natasha Kay τραγουδάει unplugged για εσένα και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της!

Δες το υπέροχο βίντεο με το unplugged concert και άκουσε τη Natasha Kay να τραγουδάει για εσένα 

Λένε πως σε πολλές περιπτώσεις, η αυτοπεποίθηση αποτελεί το «κλειδί» που ανοίγει τις πόρτες για τα πιο μεγάλα όνειρα και τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και αυτό, είναι κάτι που γνωρίζει καλά η ταλαντούχα teen star, Natasha Kay!

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και YouTuber είναι μόλις 21 ετών, ωστόσο, γνωρίζει καλά τη σημασία του να προσπαθεί να «χτίζει» EveryDay την αυτοπεποίθησή της. Βλέπεις, κάνοντας δραστηριότητες που τη βγάζουν από το comfort zone της, η Natasha Kay γεμίζει σιγουριά και κάνει XLerate στην αυτοπεποίθησή της, EveryDay!

Για να ενισχύσει, λοιπόν, ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή της, η Natasha Kay αποφάσισε να τραγουδήσει unplugged μπροστά στην κάμερα! Η σκέψη ενός unplugged concert ήταν κάτι που ήθελε να κάνει, τόσο για την ίδια, όσο και για τους θαυμαστές της. Διότι για όλους αυτή η χρονιά ήταν διαφορετική και ενδεχομένως λίγο πιο δύσκολη. Και αν υπάρχει κάτι που όλοι γνωρίζουμε, είναι το ότι η μουσική μας φέρνει κοντά, «ανεβάζει» τη διάθεσή μας και μηδενίζει την απόσταση!

Για τη Natasha Kay, η επικοινωνία με τους fans της και τα μαγικά vibes που αντάλλασσε μαζί τους σε κάθε live, της έλειψαν πολύ. Ήταν, λοιπόν, αποφασισμένη να κάνει αυτό το solo, unplugged concert για έρθει ξανά κοντά τους -έστω και online!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε, λοιπόν, σε μία όμορφη ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας και άρχισε να τραγουδά κομμάτια τα οποία διάλεξε η ίδια ένα προς ένα: Όλα με πολλή αγάπη!

Δες, λοιπόν, το υπέροχο βίντεο με το unplugged concert και άκουσε τη Natasha Kay να τραγουδάει για εσένα και να μοιράζεται μαζί σου τις συμβουλές της! Πάνω από όλα όμως, εμπνεύσου από το θετικό της mindset και όπως εκείνη, έτσι και εσύ, πες «ναι» σε νέες συνήθειες, δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου!



XLerate your confidence και να θυμάσαι πως EveryDay μπορεί να γίνει μια White Day! Είναι στο χέρι σου!

#EveryDayKayStudy #EveryDay #WhiteDays

Article bottom box

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved