Τα tricks για να σκαλίσεις εύκολα κολοκύθες για το Halloween

Μπορείς να το κάνεις μόνη σου με αυτό το βίντεο.

Μπορεί το Halloween να μην είναι Ελληνικό έθιμο και να μην το έχουμε συνηθίσει από τα παιδικά μας χρόνια, αφού τα τελευταία είναι που έχει κάνει δυναμική άφιξη από την Αμερική, όμως ο κόσμος και ειδικά οι teenagers το έχουν αγαπήσει.

Κι αυτό, γιατί μπορούν να μεταμφιεστούν σε κάθε αγαπημένο τους χαρακτήρα. Οι μεταμφιέσεις έχουν unlimited επιλογές και συνήθως ανατρέχεις σε ταινίες και σειρές για να βρεις έμπνευση. Κι εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλη επιτυχία. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις στολές, όμως, αυτή η ημέρα αλλά και με τη διακόσμηση.

Ψάχνεις μακιγιάζ για το Halloween; 7 ιδέες για να διαλέξεις

Διακόσμηση για... Halloween

Πολύ σημαντικό μέρος του εθίμου περιλαμβάνει spooky στοιχεία, όπως νυχτερίδες και σκαλισμένες κολοκύθες. Τα σπίτια τις επιλέγουν στις αυλές, ακόμα και στα δωμάτιά τους και συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα αυτών των ανατριχιαστικών ημερών. Έχεις σκεφτεί, ωστόσο, πώς μπορείς να σκαλίσεις αυτές τις κολοκύθες;



Αν νόμιζες ότι είναι κάτι δύσκολο και ακατόρθωτο, μάλλον έπεσες έξω. Στο YouTube υπάρχουν πολλά βίντεο που σου δείχνουν τον τρόπο για να τα καταφέρεις και αυτό που βρίσκεται στη συνέχεια σού αποκαλύπτει τα tricks.



Πανεύκολο δεν είναι; Κάν'το και μαζί με τους φίλους σου για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved