Έτσι θα φτιάξεις τα πιο λαχταριστά spooky cupcakes για το Halloween

Ξέρουμε ότι θα ενθουσιαστείς.

Και ποιος δεν αγαπά το Halloween; Τρομακτικές ιστορίες, ταινίες για να σε βάλουν στο κλίμα, γλυκά ή... φάρσες και φυσικά πανέξυπνα μακιγιάζ! Το Halloween είναι μια ξενόφερτη μόδα που έχουμε υιοθετήσει και δεν ντρεπόμαστε καθόλου για αυτό! Έτσι, για να σε βάλουμε στο σωστό mood έχουμε τις πιο έξυπνες ιδέες για να στολίσεις τα γλυκά σου και να τρομάξεις τις φίλες σου.

Το Halloween είναι πιο κοντά από ποτέ και για αυτό πρέπει ήδη να σκεφτείς τι ακριβώς θα «ντυθείς» ή μπορείς να ψάξεις από τώρα το ιδανικό make-up tutorial για τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου.

Όσο για τα γλυκά; Το «trick or treat» είναι κάτι σαν συνήθεια που έγινε λατρεία. Τουλάχιστον εμείς που λατρεύουμε τα γλυκά, όσους δίνουν λιχουδιές τους αγαπάμε λίγο περισσότερο. Ωστόσο να ξέρεις, μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου τα πιο επικά Halloween κεράσματα που θα ζηλέψουν όλοι.

Πρέπει να ξεκινήσεις με τα cupcakes. Αν είσαι έτοιμη, σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες για να στολίσεις τα cupcakes σου για να φαίνονται spooky, ως το κόκαλο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις το παρακάτω video και να πάρεις ιδέες!

Δες το video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved