Ψάχνεις μακιγιάζ για το Halloween; 7 ιδέες για να διαλέξεις

Οι πιο εύκολες ιδέες για Halloween makeup που θα σε πάει σε... άλλο επίπεδο.

Το Halloween πλησιάζει και είναι λογικό να ψάχνεις ιδέες για την τέλεια στολή, αλλά και για το πιο super wow makeup.

Υπάρχoυν τόσες πολλές παραλλαγές τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις, που ούτε εσύ η ίδια δε θα το πιστεύεις. Μπορείς να ξεχωρίσεις από το πλήθος και από όλες τις συμμαθήτριές σου, κάνοντας το πιο ασυνήθιστο μακιγιάζ που θα έχουν δει ποτέ!

Τώρα αν αναρωτιέσαι πώς θα το δημιουργήσεις μόνη σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου... λύσουμε τα χέρια. Είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις! Χρειάζεται απλά να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα... et voila! Θα μεταμορφωθείς στη βασίλισσα του Halloween.

Ψάχνεις χτένισμα για το Halloween; Κάν'το όπως... η Emily in Paris

Ψάχνοντας στο Instagram και το YouTube, βρήκαμε πάρα πολλές ιδέες για Halloween makeup, ωστόσο συγκεντρώσαμε μόνο αυτές που μας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον. Γι' αυτό πάρε το νεσεσέρ σου και πάμε να ξεκινήσουμε.

Classic cat



Έχεις στη διαθεσή σου 10 λεπτά και ένα μαύρο eyeliner; Bingo! Διαθέτεις ακριβώς αυτά που χρειάζονται για να δημιουργήσεις ένα κλασικό και εντυπωσιακό Halloween makeup. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορείς να κάνεις με το βάψιμο στα μάτια σου, αλλά είναι αδύνατον να κάνεις λάθος αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του βίντεο.

Dreamy cat

https://www.instagram.com/p/Bpm6BRpAyIy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι απαλές γραμμές και το έντονο ρουζ δημιουργούν το πιο ονειρικό Halloween makeup που έχεις δει ποτέ. Ανάδειξε και ολοκλήρωσε το look, φορώντας μαργαριταρένια αυτιά γάτας.

Pretty in pink

https://www.instagram.com/p/CGA2IR0Jagu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις να παίξεις με τα χρώματα, δοκίμασε ένα makeup με έντονες ροζ πινελιές. Πρόσθεσε στο κεφάλι σου λεοπάρ αυτάκια και θα έχεις αυτομάτως το πιο χαριτωμένο look!

Lifelike cat



Με ένα πρόσωπο γεμάτο... ψεύτικη γούνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσεις! Μαγνήτισε, λοιπόν, τα βλέμματα κάνοντας αυτό το εντυπωσιακό Halloween makeup. Σχεδίασε με ένα μολύβι ρεαλιστικές... τρίχες γύρω από το πρόσωπό σου και κάνε τους πάντες να ρωτούν πώς εμπνεύστηκες αυτό το πρωτότυπο μακιγιάζ!

Το Halloween πλησιάζει - 6 tips για να ζωγραφίσεις μια κολοκύθα like a pro

Sparkle cat

https://www.instagram.com/p/B4Ajdcip-XB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος είπε ότι στη γιορτή του Halloween δεν μπορείς να λάμψεις; Απλά δες αυτά τα εντυπωσιακά μάτια που έχει δημιουργήσει η Instagrammer και άντλησε έμπνευση!

Smoky-eye cat



Εάν θέλεις να παραλέιψεις τα κλασικά μουστάκια, επικεντρώσου σε ένα έντονο γατίσιο μάτι έτσι ώστε να κρατήσεις το... τρομακτικό look που απαιτεί το Halloween.

Ombré lip



Υπάρχει πάντα χώρος για ένα ombré makeup στα χείλη, γι' αυτό άφησε το Halloween να σου το θυμίσει. Πάρε ένα έντονο κόκκινο και ένα μαύρο κραγιόν και συνδύασέ τα.

Cover photo: @makeupbychloemc

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved